Breaking News

Tuesday, February 4, 2014

Angpau Bernilai RM4,204.00 Untuk Semua

http://www.iklanperniagaan.com/wp-content/uploads/2013/03/125.gif

Cabaran Affiliate JDR

Job Di Rumah (JDR)


Hari ni kita nak kongsi berita baik dengan you guys. Peluang untuk dapat angpau besar. Angpau ni di taja oleh Job Di Rumah (JDR). Rasanya ramai yang dah tau siapa dia JDR. Pada yang tak tau, secara ringkasnya JDR adalah salah satu mekanisma untuk kita semua menjana pendapatan secara online dari rumah. Ada dua cara untuk menjana pendapatan melalui JDR:

1. Dengan mempromosi link JDR yang disediakan apabila kita mendaftar dengan JDR. Kita akan dibayar RM20 bagi setiap member baru yang kita rekrut.
2. Dengan menyiapkan tugasan yang diberi oleh syarikat-syarikat yang mengambil bahagian. Pembayaran akan dilakukan berdasarkan tugasan yang kita buat. Pembayaran akan di buat dalam USD.

Kalau you all nak tau details lagi mengenai JDR, you all boleh baca tiga review mengenai Job di Rumah yang disediakan oleh mereka-mereka yang memang dah senior dalam menjana income secara online.


Cabaran Affiliate JDR


Sempena Tahun Baru Cina 2014, Job Di Rumah telah menganjurkan segmen yang dinamakan Cabaran Affiliate JDR - CNY 2014 yang menawarkan hadiah berjumlah RM4,204.00.

Syarat Penyertaan Cabaran Affiliate JDR


Terbuka kepada semua Affliate yang berdaftar.

Minima Jualan Cabaran Affiliate JDR


You all hanya perlu dapatkan minima 8 jualan bagi melayakan penyertaan.

Pemilihan Pemenang Cabaran Affiliate JDR


Affiliate dengan jualan terbanyak akan dipilih sebagai pemenang. Namun jika pemenang mempunyai jumlah jualan yang sama, cabutan akan di lakukan.

Tarikh Cabaran Cabaran Affiliate JDR


1 FEB 2014 - 28 FEB 2014


Hadiah Utama Cabaran Affiliate JDR


Angpau besar berjumlah RM4,204.00 di sediakan untuk di menangi oleh 8 orang affiliate yang menghasilkan jualan terbanyak.

Angpau Utama:

Utama - RM1588.00
Kedua - RM1288.00
Ketiga - RM888.00

Angpau Saguhati:

5 x RM88.00

Daftar Akaun Affiliate JDR


So you all dah ada akaun Affiliate ke belum? Kalau belum boleh daftar di SINI ya!!!

36 comments:

  1. salam. wahhh..peluang terbaik ni kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang terbaik cik ta..jom join sekali!!

      Delete
  2. wow lumayan angpau JDR tu. kena sambar ni ;)

    ReplyDelete
  3. menarik ni, thanks for sharing dear...

    ReplyDelete
  4. aaaa...dah pernah letak iklan ni kat blog..tapi hampeh..satu sen pun tak pernah dapat..agaknya akak x tahu canne nak promote kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak pa kak tie...slow-slow k..tapi memang kena promote..kak tie baca review dia oarng tu..ada caranya...

      Delete
  5. klu nak pembaca klik iklan kat blog kita mmg susah . lagi la klu byk blog letak iklan yg sama ... bagi yg sukakan cabaran , dah tentu ini peluang yg baik bagi mereka .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly Sis Vee...kena cuba cara lainkan..

      Delete
  6. mcm2 cara boleh buat duit skrng ni... wow...

    Recent Post from MQ~Live :Keunikan Cappuccino, Enak dinikmati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang banyak MQ..janji rajin..In Shaa Allah ada!!!

      Delete
  7. tadi baru terbaca email.. thanks atas perkongsiaan

    Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome acik..dah vote dah!!!

      Delete
  8. haii masa inilah waktu nak tapau dui dengan jdr heeee..jom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup harus suri..tapau banyak-banyak tau..

      Delete
  9. jom cari banyak - banyak ..pst burung tidur sahaja hua...

    p/s:nak alamat rumah ker.kata nak pos barang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom...thanks ya..and dah dapat alamta rumah..tunggu hadiahnya mneyusul nanti ya..tak berkesempatan nak gi post office lagi..

      Delete
  10. Replies
    1. yea..pak cik kaya..kalau akau kaya..hari hari, hari raya...

      Delete
  11. Replies
    1. wasalam..terima kasih MT..macam-macam gelaran dah awak bagi kat kita ya..he..he

      Delete
  12. Replies
    1. memang banyak Fidah..jom cuba..mana tau ada rezekikan!!!

      Delete
  13. Wahh.. ang pow... manyakk syiook.. :D

    ReplyDelete
  14. Wahh.. makcik kayoo..! :D
    Macam bestt jerr... macam menarikk jerrr... :)

    ReplyDelete
  15. Semoga kejayaan bersamamu... :)

    ReplyDelete
  16. moga sis dapat angpau tu..hehehehe..kita kayo..

    ReplyDelete
  17. jom jom kita kumpul angpau :) hehe

    ReplyDelete

Designed By