Breaking News

Saturday, February 15, 2014

Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Malam ni kita nak kongsi GA baru yang kita join. GA tajaan Blogger Sally ni diadakan sempena percutian beliau ke Cameron Highland kot. Seperti selalu, bila dia pergi bercuti dia ada sediakan hadiah menarik untuk dikongsi dengan rakan-rakan yang bertandang ke Blog beliau. Kalai ni 5 yang bertuah akan menerima souvenirs dari sally.
GiveAway berlangsung selama 2 hari bermula 14/2/2014 sehingga 15/2/2014.

Syarat dia pun simple aje. Jomlah join sekali.

Klik SINI untuk join ya!!!

11 comments:

  1. Assalam
    Selamat berjaya dalam acara tersebut ya Puan RDZ Z.

    ReplyDelete
  2. wah bukan main syiok pic atas tu heeee..isi tabung arr...

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen ye kak.. mama rawak je terjah blog orang, kejap lagi dah bizi balik

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen sama
    good luck and happy blogging ye..

    ReplyDelete
  5. Zara singgh dr segmen yg sma.. hehe. Result dah kluar tp xda rezeki.. so. Smbg bw lg.. hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang nak berkenalan dengan peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 3)..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html

    ReplyDelete

Designed By