Breaking News

Sunday, February 23, 2014

Promosi Hebat Air Asia Serendah RM0.00

 http://www.airasiapromotion2014.com/wp-content/uploads/2014/02/airasia-free-seats-24-2-14.jpg
 Tiket Percuma Dari Air Asia

Promosi Hebat Air Asia Serendah RM0.00


Promosi Hebat Air Asia kembali lagi dengan tawaran tambang serendah RM0. Tawaran hebat ini tidak termasuk cukai lapangan terbang, surcaj bahan api dan bayaran lain yang berkenaan, dan boleh didapati untuk tempahan dari 24 Februari - 2 Mac 2014, bagi tempoh perjalanan dari 1 Okt, 2014 - April 30, 2015.

Tempahan Kempen Air Asia


Tempahan boleh dibuat di laman web Air Asia, 
www.airasia.com, dan juga melalui aplikasi mudah alih AirAsia yang boleh didapati pada iPhone, peranti Android, Blackberry Z10 dan platform Windows Phone.

Destinasi Kempen Air Asia


Antara penerbangan domestik yang ditawarkan dalam promosi ini adalah perjalanan ke Alor Setar, Johor Bahru, Kota Baru, Langkawi, Pulau Pinang , Terengganu , Kuching , Miri, Sibu dan banyak lagi. Manakala untuk destinasi antarabangsa kempen ini menawarkan perjalanan ke Singapura, Jakarta, Bandung, Medan, Bali, Bangkok , Hat Yai, Surat Thani, Bandar Raya Ho Chi Minh, Phnom Penh dan lain-lain .

So Jom Semua. Kita dah booking!!!

21 comments:

  1. seat ja percuma, tapi ada cas lain yg kena bayar kan kak..??, tapi still la murah berbanding harga pada hari tiada promosi...

    ReplyDelete
  2. Bagus tu.. jimat utk ke mana2 samaada utk kerja atau makan angin.. thanks sharing Raudzah.. :)

    ReplyDelete
  3. memang bakal berebut2 lah orang ni dear... he he he...

    ReplyDelete
  4. Very good promotion, but gotta be fast to grab the free seats!

    ReplyDelete
  5. memang ramai lah yang tak keruan gara-gara promo AA pagi nie.. hehe...

    ReplyDelete
  6. kalau ada cuti 3 hari sekolah, kerja mahu juga terbang sana sini

    ReplyDelete
  7. Now the seats are FREE.. but how much normally we have to pay for all the charges you mentioned above?
    (eheheh tak pernah naik AA)

    ReplyDelete
  8. mereka nih mmg bisness minded ... tapi mrk akan ambil rm kat part lain .

    ReplyDelete
  9. wowww...bestnya tapi en suami dah pesan tahun ni dah xleh g mana2 dah... last akan pergi bercuti ujung bulan 2 nanti... next year baru blh sambung jenjalan balik...sobssobs...

    ReplyDelete
  10. tahun ni dah byk sgt paln..mama kata tahun depan, tahun depan baru cerita..hhahaha

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum..

    best promosi nie... mana tahu nak gi luar negara boleh booking airasia nie.. hehe

    mselim3

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah.sgt berbaloi klu pergi reramai nim

    ReplyDelete
  13. erk...best..tapi x tahu nak gi mana

    ReplyDelete
  14. perghh Raudzah siap dh tempah yeee.. ^_^

    ReplyDelete
  15. Haa.. boleh la plan perjalanan awal2... :D
    Tapi idah tahun nie segala percutian dibekukan...

    ReplyDelete
  16. Air Asia ada sahaja promosi tapi untung juga! Tapi MAS...sampai buat nasi lemak telanjang pun tetap rugi...

    ReplyDelete
  17. Wah.. Mmg kaki jalan x lepas peluang..

    ReplyDelete

Designed By