Breaking News

Monday, February 24, 2014

Segmen Review Blog - 3 Hari Sahaja !

Segmen Review Blog - 3 Hari Sahaja !

Salam semua. Hari kita nak ajak you all join Segmen Review Blog - 3 Hari Sahaja, tajaan 

Segmen ni simple aje dan Blog pemenangnya akan direview seperti berikut:
  • 3 Blog terawal dan 3 blog terakhir akan direview.
  • Peserta no 4, 5, 9, 19, 21, 35, 40, 45 dan 50 akan direview juga .
  • SEMUA blog yang join akan disenaraikan dalam satu entry, so lepas ni boleh la blogwalking.
Segmen ni Tamat malam ni jam 11.59 pm.

So jom lah join. Kalau tak dapat yang awal, mungkin 3 blog terakhir yang join tu boleh menang. 

Klik SINI untuk join ya...

27 comments:

  1. Dah kira ke RZ? Kena lah tu ye...hehe
    Good luck :)

    ReplyDelete
  2. Slmt bersegmen Raudzah... all the best ye.. :)

    ReplyDelete
  3. owh dah lambat.. xleh le joint :P
    slamat bsegment..
    klik visa :P

    ReplyDelete
  4. Alamak.. sudah terlepas aku.. hohohoh

    ReplyDelete
  5. gagal sungguh bab review ni aduh sih...

    ReplyDelete
  6. ..terima kasih sudi join segmen review blog by Syira Lokman...tunggu pengumuman pemenang secara rasmi esok ye :)

    ReplyDelete
  7. opps dah terlewat komen entri ni, nak join pun dah takleh dah..hehe

    ReplyDelete
  8. zara dtg dr segmn yg sma.. hoho.. tp xda rezeki nk tpilihh.. hehhe

    ReplyDelete

Designed By