Breaking News

Saturday, February 1, 2014

Tahniah & Terima Kasih Sahabat Setia Blog Santai

https://www.datingwomenukraine.com/media/uploads/f1206088g6znxm4jgtt442v6utgz.jpg
Tahniah & Terima Kasih Semua

Terima Kasih Sahabat Setia Blog Santai


Dikesempatan ini kita ingin mengucapkan ribuan Tahniah & Terima Kasih kepada semua rakan-rakan yang masih setia bersama Blog Santai sepanjang bulan Januari 2014. Yang datang membaca, memberi komen mahupun yang singgah tanpa meninggalkan sebarang jejak.

Dan untuk mereka yang tak jemu berkomentar di sini, bulan ni kita ada surprise. Selain dari menyenaraikan 10 yang paling aktif meninggalkan komen di Bloglist Istimewa Blog Santai untuk sepanjang bulan Februari, kita juga ada sedikit cenderahati untuk you all semua. Mereka-mereka yang ohsem dan bertuah adalah:


Tahniah and thank you so much untuk Khir Khalid, Kathy RbainMizz AizaPuteri Kasih, Cik Fidah,  Bin Muhammad dan Maria Firdz  kerana masih kekal dalam carta. You guys memang tripple ohsem. Dan untuk Affy Afiqah dan Naniey Jemiey welcome to the list ya.  Dan untuk Suri, welcome back to Blog Santai k. 

Puteri Kasih, Cik FidahAffy Afiqah,  Maria Firdz Naniey Jemiey dan Suri tolong email your add kat sini ya: rezahasbi8@gmail.com atau tinggalkan message kat google+ k.

http://cdn.lifestyle.com.au/cache/400x225/recipes/thumbnails/ChocolateCakeRecipeCollection.jpg
Chocolate Cake Untuk Semua!!!

Dan pastinya kepada yang lain juga thank you so much ya...Without you guys Blog Santai is nowhere. Keep supporting Blog Santai k.

35 comments:

  1. Wah coklat kek la...^-^..
    Tahniah utk semua ya..

    ReplyDelete
  2. wah dapat juga masuk list yer..tahniah untuk semua and thanks raudzah

    p/s nanti puteri email ok :)

    ReplyDelete
  3. tahniah buat semua yag berjaya memeriahkan blog santai kak raudzah.. :-)

    ReplyDelete
  4. Thanks Raudzah :)
    Tahniah utk yg lain

    p/s : nanti sy email..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Thanks ika coz selalu support Blog Santai..

      Delete
  6. Replies
    1. Thanks kak Tie coz selalu support Blog Santai..

      Delete
  7. Assalamualaikum.
    Pekomen tegar ialah semangat bagi terus berkaryakan.
    Salam perkenalan tuan blogger. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal POB...

      thanks singgah sini and yup pengomen tegar ni adalah pembakar semangatkan..

      Delete
  8. Alhamdulillah.. tahniah juga kpd semua.. Sedapnya kek coklat tu.. terngiang2 pula lagu dato Fazley hehee... All the best Raudzah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Khir..wah peminta lagu Perancis tu ya..he..he

      Delete
  9. Replies
    1. Thanks to you too BH coz selaiu singgah sini ..

      Delete
  10. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Singah...
    Salam kenal buat semua sahabat disini semoga berjaya dan menjadi sahabat sejati baik di dunia maupun akhirat nanti....
    آمِيْنُ يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن
    Free Just 4 U

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal AA..semoga menjadi kenyataan. Aminnn!!!

      Delete
  11. Tahniah ! :D Sedap nya kek tu. Saya Tak de ke T_T ?

    Entri yang menarik.

    Jom singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks to you too MT selalu gak singgah sini walaupun asyik komen ayat yang sama..he..he

      Delete
  12. Replies
    1. Thanks to you too IN selalu singgah sini...

      Delete
  13. Wahh tahniah utk semua... mereka hebat!

    ReplyDelete
  14. tiap kali berkesempatan akan singgah di sini..sebab entri sis adalah salah satu blog yg menambah pengetahuan dan ilmu kathy,,

    ReplyDelete
  15. Naniey dah email yaa.. btw thank you sekali lagi... tahniah kepada blogger lain jugak..hehe

    ReplyDelete
  16. tahniah pada semua pengomen tegar myblogsantai, sedaplah dapat kek coklat tu...

    ReplyDelete
  17. as salam tuan tanah
    tahniah anda ada blog yg banyak info

    jemput blogworking
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete

Designed By