Breaking News

Monday, February 10, 2014

Terima Kasih Blogger Aiza Dari Dunia Kecil


 
Hadiah Dari Aiza

Hadiah Dari Blogger Aiza


Hari Jumaat lepas kita terima hadiah istimewa dari Blogger Aiza. Bukan satu, bukan dua, bukan tiga tapi empat ya. Inilah hadiahya sempena menjadi antara 3 pengomen terbanyak kat Blog Dunia Kecil pada bulan Dis yang lalu. Best semuanya. Ada buku, keychain, bookmark dan juga bag yang cantik.  

Sebuah Buku: Masjid-Masjid Unik & pelik
 
Keychain
 
Bookmark
 
Bag Cantik

Thank you so much Aiza. Kalau sapa-sapa yang belum kenal Blogger Aiza bolehlah melawat Blog Dunia Kecil. Macam-macam ada kat situ. Dan Blogger Aiza ni memang sporting, baik dan rajin tinggal kan komen kat blog rakan-rakan bloggers yang lain. Mesti ramai yang dah kenal Aiza kan. Tapi sayang sekarang ni dia kurang aktif berblogging kerana lappynya dah rosak. Dah hantar kedai katanya. Tapi tak tau bila boleh sembuh. Semoga lappy Aiza cepat sembuhya..Then bolehlah melawat kami-kami semua...


50 comments:

  1. Replies
    1. In Shaa Allah nanti ada rezeki kamu..

      Delete
  2. wahhh bestnya.. tahniah ^_^

    Hari ini hari last untuk vote,Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki you dear, iolss tumpang happy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Dear...Your's might be next!!!

      Delete
  4. salam..wahh bestnya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Alhamdulillah..rezeki kita kali ni zam..

      Delete
  6. Wahh.. tahniah Raudzah..! You deserve it..!
    Errmm... rindu kat Aiza... ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Acik Idah...Tulah dah lamakan Aiza hilang he..he

      Delete
  7. Tahniah Raudzah....rindu juga kat Aiza....

    ReplyDelete
  8. wah comelnye keychain..tahniah

    Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
    Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah.
    Menawarkan hadiah:
    Tafsir pimpinan Ar Rahman kepada pengertian Al Quran, Jam tangan 2x, Dress & Fridge magnet 2x.
    Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...patutlah lama tak tengok za on9..

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah nanti rezeki cik akak pulak!!!

      Delete
  10. Replies
    1. Alhamdulillah rezeki kita kali ni Dhia...

      Delete
  11. tahniah rezeki,,, buku yg first saya ada..tapi x smpat baca abih lg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sobri...really buku yang sama..kita dah start baca dah...nanti habiskan ya...

      Delete
  12. tahniah...oh lappy kak aiza adalah masalah yaa.. patutlah dah lama tak update entry.. hehe...

    ReplyDelete
  13. Baru tau...Rupanya Aiza ada masalah dgn lappy dia, patut le senyap....

    ReplyDelete
  14. best nya dia dapat hadiah... hehe.... patut lah dah lama tak nampak entri terbaru... rendu dengan entri santai dia tuu...

    ReplyDelete
  15. semoga terus gigih menjadi pengomen tegar kak aiza ihiks :)

    ReplyDelete
  16. puteri pun dapat..tapi belum sempat buat entri lagi.

    p/s hadiah coklat tu raudzah yang bagi ke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup ..its from me..but I ams orry kalu coklat tu melt..patut cari coklat uynag da cover..lupa sekarang ni musim panas..he..he

      Delete
    2. yup dah melt..hehe tapi anyway thanks so much. Nanti puteri buat entri :)

      Delete
  17. Tahniah Raudzah.. Aiza mmg seorang blogger yg peramah & disuaki ramai.. :)
    ps; maaf lmbt terjah bw sbb baru diberi kesempatan setelah beberapa hari tak berblogging.. salam ceria.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its ok Khir..there you are..bila ada masa boleh singgahkan..utamakan yang lebih pentingkan...

      Delete
  18. alhamdulillah sudah selamat sampai.. terima kasih juga di atas kiriman coklat dan FM yang comel dari raudzah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup its from me..sorry kalu coklat melt ya..lupa sekarang musim panas...

      Delete
  19. Replies
    1. Thanks sis kathy...nanti ada rezeki lain untuk sis...

      Delete
  20. wah...dapat hadiah upanya..tahniah

    ReplyDelete

Designed By