Breaking News

Tuesday, February 18, 2014

WW # 15: Amalan Memasuki Tandas

22 comments:

  1. Tq sahre RDZ..seharusnya d amalkn

    ReplyDelete
  2. amalan sunnah yang semakin dilupakan....

    ReplyDelete
  3. bagus info ni....in shaa allah akan akak amalkan.

    ReplyDelete
  4. Oh.. it looks great in a form of infographic :D

    ReplyDelete
  5. mmg selalu amalkan masuk tandas baca doa tapi kaki kanan kiri tu.....mmg selalu lupa..hehe...ok skrg nak ingatkan selalu. masuk kaki kiri keluar kanan. doa bahasa arab keluar bilik air pun selalu lupa, baca yg melayu je....terok kan kakpb ni, melayu mudah lupa.

    ReplyDelete
  6. Subhanallah.. mmg akan dijadikan amalan.. t kasih diatas peringatan Raudzah.. :)

    ReplyDelete
  7. terima kasih berkongsi info yang bermanfaat.

    ReplyDelete
  8. thanks for sharing zhaa..masih byk lagi perlu diperbaiki diri ni.kekadang main redah ajee

    ReplyDelete
  9. amalan yg kadang - kadang kita terlupa . tapi sis tak lupa pada visa ... done .

    ReplyDelete
  10. Info yg menarik untuk di ketAhui..

    ReplyDelete
  11. Assalam
    Terima kasih. Ingatan yang baik. Sangat di perlukan info ini bagi panduan sebagai Muslim.

    ReplyDelete
  12. perlu diamalkan...thanks berkongsi :)

    ReplyDelete
  13. perkara biasa yang jarang di amalkan... singgah sini.. ada masa singgah ke blog naniey yaa... hari2 update blog tapi entry tak keluar kat feed blogger lain.. xtau what the probs.. sadissss..!!!

    ReplyDelete

Designed By