Breaking News

Monday, March 31, 2014

Betul Ke Tips Ni?


 
Jawab Panggilan Telepon Guna Sebelah Kiri

You all pernah tak come across tips kat atas tu? Actually kita did a few readings on this. Memang ada message yang berbeza tapi ramai yang bersetuju dengan apa yang dicadangkan. Kalau betul parah jugak coz kita selalu jawab phone disebelah kanan. Almost hardly use my left ear to answer call. Wah bahaya ni...Nway you all jawab phone guna left/right ear. Jom kongsi...

1. Rahsia Wanita 
5. Apa Kata Mereka
6. Amaran Untuk Rakyat Malaysia 
7. Ramai Yang Suka Buat Ni

25 comments:

  1. fae both ears hehe tapi selalunya fae guna right ear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Really..kita rasa janggal guna left ear fae..

      Delete
    2. sangat setuju..janggal bila guna left ear :)

      Delete
  2. x keluar plak gambar tu...noe kdg2 kiri...kdg2 kanan...x tentu...

    ReplyDelete
  3. yup..gambar x come out lah Raudzhah..
    emm, biasa kanan ler..tp bila sbelah dah panas..ganti sebelah lagi.. :P

    ReplyDelete
  4. aah la gambar tak keluar. selalunya guna telinga kanan (:

    ReplyDelete
  5. Selalu jawab guna left ear...kdg2 je right ear..

    ReplyDelete
  6. aiza pernah mendengar kenyataan ini.. mungkin ada benarnya..

    ReplyDelete
  7. nasib bek biasa guna belah kiri,
    tak bese belah kanan..
    bahaya gak,huhuu!

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum...

    mselim3 jawab telefon guna telinga kiri..

    mselim3

    ReplyDelete
  9. Pernah juga baca tentang ni..tapi x sure lah tentang kebenarannya...

    ReplyDelete
  10. jawab tepon kejap kiri kejap kanan...tapi mostly sebelah kanan

    ReplyDelete
  11. Kenar tukar lah mcm ni.. mmg slalu guna telinga kanan.. kiri mcm tak best je huhu.. Thanks sharing Raudzah..

    ReplyDelete
  12. dah terbiasa guna telinga sebelah kanan.
    kalo guna sebelah kiri rasa cam kekok la pulak..huhu

    ReplyDelete
  13. pernah dgr juga, tpi KA pun dah biasa dgn right ear lah !

    ReplyDelete
  14. Hehehe... tak perasan lak... nak suruh someone call la.. pastu tengok answer guna kiri ke kanan... kekekeke...

    ReplyDelete
  15. Eh ye ke......macam selalu guna telinga kanan jer....hehe....start esok kena ubah ni

    ReplyDelete

Designed By