Breaking News

Monday, March 31, 2014

Sudu Tersangkut Di Tekak

 Foto
Sudu Tersangkut Di Tekak 

Sudu Tersangkut Di Tekak


Sudu Tersangkut Di Tekak. Ngeri tu. Inilah penangan mabuk. Semua benda boleh ditelan tanpa rasa sakit. Bila dah sedar baru tau akibatnya.

Kejadian ni berlaku kepada Radu Calincescu, 25 dari Romania. Dia yang bertaruh dengan kawannya tanpa sedar menelan sudu tersebut. Malangnya ia tersangkut ditekaknya.

Bengang dengan perlakuan tersebut, doktor yang merawatnya memberitahu Radu mereka “tidak ada masa” untuk mengeluarkan sudu berkenaan. Camne tu..doktor pun dah marah...Tak ada penyakit cari penyakit. Hmmm!!!

1. Rahsia Wanita 
5. Apa Kata Mereka
6. Amaran Untuk Rakyat Malaysia 
7. Ramai Yang Suka Buat Ni

Source

16 comments:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  2. Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...


    Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



    Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  3. Pelik juga macam mana boleh jadi...rupa2nye mabuk, huh...terus rasa xpelik. :)

    ReplyDelete
  4. teringat masa tertelan jarum ... mcm leh wat entry jer kan ! telan infinity car kat sini .

    ReplyDelete
  5. de tebaca kt metro tadi... mmg cari penyakit.. doktor pun mls nk layan..

    ReplyDelete
  6. Mabuk teruk sangat ni. Sampai dengan sudu-sudu pun ditelannya. Nasib baik doktor tu tak karate tengkuk dia kasi ajar sikit.

    ReplyDelete
  7. macam mana blh xsedar tertelan sudu.. konpius neh!!

    ReplyDelete
  8. bahana mabuk...sedap agaknya sudu tu... :)

    ReplyDelete
  9. sakitnya.. mesti menderita menahan kesakitan tu.. itulah akibat mabuk.. menabung komli.. nuff semua keluar churp2..

    ReplyDelete
  10. Isk..isk...macam2 ..tak de penyakit..cari penyakit namannya...

    ReplyDelete
  11. Heavy metal punya mabuk ni smpi sudu pun boleh telan... adoii.. :D

    ReplyDelete
  12. Hish mengerikan sungguh.....doktor cakap jer kot...melanggar etika kedoktoran tu kalau tak mo rawat pesakit

    ReplyDelete

Designed By