Breaking News

Thursday, April 10, 2014

3 Bulan Internet Percuma

SurfMore 
3 Bulan Internet Percuma Dengan Surfmore

3 Bulan Internet Percuma


You all nak surf internet percuma untuk tiga bulan tak?  Kalau nak register dengan  SURFMORE sekarang.

Kalau dah register, you all boleh dapat bukan setakat internet percuma sehingga 5 GB, tapi juga diskaun untuk panggilan dan juga SMS. Apa you all kena buat hanya pilih antara dua package: Surfmore50 atau Surfmore75.

Rebat Untuk Kegunaan


Selain daripada internet percuma serta diskaun untuk panggilan dan SMS, you all juga boleh dapat rebat sekiranya bill you mencecah jumlah tertentu seperti berikut:  

1. Penggunaan sampai RM150, Rebat RM12.50 (untuk SM50) atau RM18.75 (untuk SM75).  
2. Penggunaan sampai RM250, RM50 (untuk SM50) atau RM75 (untuk SM75).  

So ok tak? Kalau ok dan berminat boleh Klik SINI untuk dapatkan details dan register ya.

34 comments:

  1. baru dengar mengenai surfmore ni :)

    ReplyDelete
  2. menarik tpi iman pkai fone xcnggih

    p/s: akk.. mcm mana iman nk cntct akk ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Still ada internetkan..

      p/s: Nanti iman PM kat my FB/fanpage..

      Delete
  3. Tengok tajuk mesti semua orang teruja! Telco baru ke ni?

    ReplyDelete
  4. okay dah checkdah..sy rasa sy takleh nak register ngan maxis nie sbb skunk jer sy dan ade 2 line internet iaitu P1 ngan YES..hehehe..menabung Libressse sini jugak...

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke? its ok.. tunggu offer lain k... nway thanks for the klik ya!!

      Delete
  5. Guna streamyx je di umah n sek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun ada streamix juga AK..Maxis pun ada..

      Delete
  6. haah... telco baru ker macamana ni? kalau nak internet percuma 3 bulan...memang menarik...tapi P1 masih dalam kontrak... oh ya... yang ni ada kontrak jugak or boleh batal lepas dah guna 3 bulan hahahaha..
    (what a question... tp mana la tau kan?)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maxis wafa...Wah panjangnya soalan...kena klik kat atas ya. Boleh boleh baca details. banyak lagi yang menarik ada tau....

      Delete
  7. first time dengar tentang surfmore ni.. :)

    ReplyDelete
  8. wah 3 bulan percuma.. pakej yg menark.

    ReplyDelete
  9. Ok tu 3 bulan free.. mmg menarik..

    ReplyDelete
  10. still tak faham neh... nak kena klik link tu dulu..hehe...

    ReplyDelete
  11. sape yg x ada internet lg...boleh la register....free tu...noe dah ada P1 ngan Digi...

    ReplyDelete
  12. ada kontrak brapa lama , kalu amik plan ni kak...???

    ReplyDelete
  13. pandai buat promosi.. dah klik.. :)

    ReplyDelete

Designed By