Breaking News

Saturday, April 12, 2014

Apabila Pesawat Mendarat Di Stesen Minyak

pesawat mendarat di stesen minyak 
Pesawat Mendarat Di Stesen Minyak

Mendarat Di Stesen Minyak


Mesti ramai yang pelikkan apabila pesawat Mendarat Di Stesen Minyak. Sayangnya ini bukan MH370. Kalau tak, tak payah susah-susah bayar Australia untuk mengetuai pencarian kehilangan misteri MH370. Pesawat yang menggemparkan ramai penduduk China ini adalah milik seorang warga asing. Pesawat ini terpaksa mendarat di stesen minyak akibat kehabisan minyak.

pesawat mendarat di stesen minyak
  Mendarat Untuk Isi Minyak

Mendarat Di Jalan Raya

 
Sebelum singgah di stesen tersebut, pesawat tersebut dilihat mendarat di jalan raya sebelum dilihat beratur bersama kenderaan lain untuk masuk ke stesen minyak, di Daerah Beichuan, China bagi mengisi minyak. Hmm...Kita tak boleh bayangkan kekalutan yang berlaku. Macam kelakar pun ada jugakkan...

21 comments:

  1. ini stesen minyak kereta ke atau stesen minyak untuk kapal terbang kak..???

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah good question...:D

      Delete
    2. Stesen minyak untyk kereta MC & Wafa..

      Delete
  2. kalau lah MH370 yg mendarat di china tu kan senang ye sis?takdelah pening kepala semua memikirkan keberadaan MH370 :(

    ReplyDelete
  3. ikut suka duka dia sahaja..bahaya kalau minyak tka der

    ReplyDelete
  4. owh.. kat cina.. igtkan kat malaysia tadi..
    singgah menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  5. wahhh pergi ke stesen minyak ^_^ naseb baik sampai

    ReplyDelete
  6. molek lak kpl tu landing kat jln raya tak accident ...

    ReplyDelete
  7. banyak manalah sekali dia isi minyak tu yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kak tie..curious jugakkan..

      Delete
  8. But this small plane is using the same petrol like cars?

    ReplyDelete
    Replies
    1. was asking the same question too... tak kan guna petrol biasa kut :D

      Delete
    2. yup..kita pun agak confuse SD & Wafa...boleh ke pesawat ni guna petrol. Hmmm..

      Delete
  9. Kapal teebng bkn guna minyak lain ke???

    ReplyDelete
  10. Hehee.. sempoi gak tu.. terbang2 landing kat petronas.. :D :D

    ReplyDelete
  11. ni sekadar gimik ke? sebab pesawat guna minyak lain kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak Real punya puteri..agaknya ini kecemasan kot...macam kereta pakai air kelapa..he..he

      Delete
  12. hehehe...kelakar la plak...mcm2 kat China ni...

    ReplyDelete
  13. nasib kapal terbang tu kecik...kalu besar?

    ReplyDelete

Designed By