Breaking News

Wednesday, April 16, 2014

Hadiah Kereta Dari Blogger Nina

 
 Hadiah Dari Blogger Nina

Hadiah Kereta Dari Blogger Nina


Dua hari yang lepas kita terima satu bungkusan istimewa jauh dari Pulau Pinang. Tengok nama pengirimnya tak lain tak bukan dari Blogger Nina. Bila buka bungkusan, happy sangat coz dapat kereta. Jangan jealous ya coz ia bukan BMW i8 tau, tapi tiga gadget kereta yang dikeluarkan oleh syarikat tempat nina bekerja. Comel-comel semuanya.

Inilah hadiah dia:


Thank you so much Nina. Kalau tak salah hadiah ni adalah sempena menjadi antara pengomen yang teraktif kat Blog Nina. So jomlah you all semua jengok Blog Pencinta Ais Krim. Banyak cerita menarik kat sana tau. Gadget-gadget lain yang menarik pun ada. Nak beli pun boleh....

20 comments:

  1. tahniah sis..kathy tgh menunggu jugak ni...hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sis kathy...belum dapat lagi ya..sabar k..

      Delete
  2. tahniah raudzah...comel-comel kereta tu :)

    ReplyDelete
  3. wah untuk kita tak ada nampak gayanya uh...

    ReplyDelete
  4. cahaya/suri


    kalau saya dapat sure sayang nak guanakan

    ReplyDelete
  5. nak kereta betul!~~

    ReplyDelete
  6. wah ingat kan dpr BMW...tapi tak per cute sgt
    kereta tu comeyy jer...

    ReplyDelete
  7. wahh.. boleh wat koleksi kereta tu kak...

    ReplyDelete
  8. waaaa stylo nye kereta tu.... tahniah raudah...

    ReplyDelete
  9. comel sgt.. tahniah yer ! done nuffnang x 2

    ReplyDelete
  10. tahniah raudzah...ala...noe suka nya ngan kereta2 tu...

    ReplyDelete
  11. Wahh menarik ni.. Tahniah Raidzah!!.. :)

    ReplyDelete
  12. Hehehe.. tengok tajuk ingatkan kereta betul tadi... tapi apa pun tahniah kerana mendapat penghargaan itu... u deserve it sis.. ;)

    ReplyDelete

Designed By