Breaking News

Wednesday, April 2, 2014

Tahniah Semua !!!!!

http://www.orissacards.com/greetings-cards/congratulation_2.jpg
Tahniah Untuk Rakan Setia Blog Santai Bulan March


Alhamdulillah, rakan setia Blog Santai kembali lagi. Kali ni dengan lebih ramai rakan-rakan baru. Namun pastinya jutaan tahniah kepada rakan-rakan Blog Santai yang masih setia di sini. Istimewa untuk Mizz Aiza, Khir, Puteri, Maria dan juga Fidah. You all memang sangat-sangat ohsem. Thank you so much guys coz tak jemu-jemu untuk berikan sokongan untuk Blog Santai. Kepada yang belum kenal the five amazing bloggers, please visit blog dia orang ya...memang tak rugi punya....

Dan kepada newcomers, Noe suhaimi, Wan Mazurin, Wafa, Ikhwan dan My Ceriita welcome to the Bloglist Istimewa Blog Santai. Thank you so much ya. You all pun ohsem  jugak.

Dan kepada rakan-rakan lain yang selalu singgah sini tapi tak tersenarai, jutaan terima kasih juga untuk you all semua. Jangan jemu untuk support Blog Santai ya...Without you guys Blog santai is nowhere...

37 comments:

  1. Assalamualaikum, taniah buat semuanya. bestnya ~~~

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. tersenarai.. T kasih Raudzah & tahniah juga kpd yg lain2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome Khir...Keep supporting Blog Santai ya!!!

      Delete
  3. alhamdulillah...tersenarai......terkejut pun ada..hihihihiih :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Wan...keep supporting Blog Santai ya!!

      Delete
  4. terkejut juga ni.. apa-apa pun alhamdulillah, terima kasih kak.. ^_^

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua yang tersenarai....

    ReplyDelete
  6. nampak sgt bln ni naniey kurang fokus tuk BW..hlg terus dari carta bloglist Blog Santai..uhuk2..xpe..i'll try for next month..hehe

    ReplyDelete
  7. March Mission Accomplished! It's because.. you are ohsem yourself RDZ Z...
    (return favor...:D)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah siap ada mission lagi. Congrats Wafa..Mission accomplished...Keep supporting Blog Santai ya!!!

      Delete
  8. tahniah kepada mereka semua ^_^

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada semua yang tersenarai...

    ReplyDelete
  10. singgah sini sambil klik iklan nuffnang :)

    ReplyDelete
  11. Dah agak dah...bulan lepas sukar utk tersenarai. Tahniah semua ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa BM..cuba lagi this month k..yalah orang dah famous sekarang..he..he

      Delete
    2. Taklah famous macam RZ (dah nak masuk top 300 AR MY) jeles wey!..hehe
      InsyaAllah jika bulan ini tak sesibuk bulan lepas...boleh tersenarai balik kot. Harap RZ tak telepas menjengok Relaks Minda pula...maklumlah dah xde kat bloglist... :)

      Delete
    3. Tak hilanglah BM..Still ada dalam My Blog Santai bloglist

      Delete
  12. tahniah semua.. jelez pula tgk yg tersenarai hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom dila, masuk senarai bulan April..

      Delete
  13. alhamdulillah.. terima kasih raudzah.. semoga terus success.. :D

    ReplyDelete
  14. dapat juga tersenarai..tahniah kepada yang lain and thanks to you raudzah :)

    ReplyDelete
  15. tahniah buat semua, KA masa utk bebrlog dh berkurang kerana kekangan masa lah !

    ReplyDelete
  16. wah...noe pun ada dalam list la...terima kasih raudzah

    ReplyDelete
  17. tahniah..kathy tak tersenarai utk mac.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its ok sis..cuba untuk April ya!!!

      Delete

Designed By