Breaking News

Sunday, May 11, 2014

Juara Fear Factor Malaysia Musim Dua


Photo: Adakah Erin Malek dan Redha pilihan juara #FearFactorMY anda? berikan pendapat anda bersama kami.
Erin Malek & Redha

Erin Malek Juara Fear Factor Malaysia Musim Dua


Tahniah untuk Erin Malik Dan Redha yang muncul sebagai Juara Fear Factor Malaysia Musim Kedua. Walaupun Erin Malek & Redha gagal menamatkan aksi terakhir dengan sempurna namun nasib melebihi mereka. 

https://pbs.twimg.com/media/BnZG9SJCMAEnTwC.jpg 
RM200,000 Untuk Erin & Redha

Sebagai juara Fear Factor Malaysia Musim Dua mereka membawa pulang RM200,000. Tahniah juga kepada Nas T dan Khairul yang memberikan saingan sengit. Namun rezeki tidak menyebelahi mereka.

Photo: Selamat pagi semua warga #FearFactorMY. Apa khabar anda hari ini? Apalah agaknya cabaran yang akan dilakukan peserta #FearFactorMY untuk episod terakhir ini kan.. nampak sangat mencabar.. 

25 comments:

  1. Hebat dan terbaik... Fear factor untuk blogger takder ker?

    ReplyDelete
  2. tahniah.. tapi tak lalu sangat tengok rancangan ni.

    ReplyDelete
  3. ketuk sini juga salam ahad

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada pemenang ... menang nestum dan whisper di malam Isnin .

    ReplyDelete
  5. ternyata ketakutan bkn lagi penghalang utk berjaya kan?

    ReplyDelete
  6. tahniah buat mereka,, banyak tu duit hasil kemenangannya..

    ReplyDelete
  7. ooo diaorg yg jadi juara...ingatkan shuib...

    ReplyDelete
  8. Terbaik la.. mula sokong shuib dan zakariya.. tapi nasib tak ada.. memang erin dan redha menang satu kejutan huhuuu.. :D

    ReplyDelete
  9. Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...


    Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



    Flashback trojan: Ancaman virus terbesar bagi pengguna Mac Apple. Serangan virus Flashback ini boleh dikatakan di antara ancaman virus platform Mac OS yang paling terbesar dalam sejarah tersebar sejak era virus disebarkan melalui disket. Boleh dikatakan insiden merupakan serangan yang paling ketara dalam sejarah ke atas pengguna Mac di mana sebelum ini amat jarang untuk diketahui sistem operasi tersebut mempunyai ancaman virus. Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  10. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  11. ada juga tgk semalam... tahniah buat mereka..

    ReplyDelete
  12. tahniah utk mereka... kecewa sikit..prefer nas -t yang akan menang..hehe.. klik darlie dan whisper

    ReplyDelete
  13. Saya tak pernah pun ikuti siri ini. Tahniah kepada pemenang.

    ReplyDelete
  14. tahniah lah buat mereka berdua kan !

    ReplyDelete
  15. saya memang follow FF malaysia.. mengharapkan shuib dan zakaria yang menang.. tp erin dgn redha pulak juara.. tp mmg semua yg pergi final layak untuk jadi juara... bangga juga sbb ada perempuan yang menang.. hehehe....

    ReplyDelete
  16. Tak faham aku, kerana RM 200,000 ribu sanggup gigit bangkai @ najis kambing, kemudian diblend, seterusnya diminum oleh pasangannya! mana pergi mufti, ustaz dn para pencetus UMMAH membidas program ni?

    ReplyDelete
  17. aksi last tu kebaboom!
    geli tgk part mkn bangkai kambing
    yumida sokong erin, hb sokong shuib

    ReplyDelete
  18. Tahniak kepada mereka.. sememangnya mereka NO FEAR.. :D

    ReplyDelete
  19. TAHNIAH ERIN DAN REDHA...ADA PLAN NIKAH KE PAS NI...HEHEHE

    ReplyDelete

Designed By