Breaking News

Friday, May 16, 2014

Mini Giveaway Cash RM 50 Part #3 By EmasPutih

Mini GA Cash Rm50 by Emas Putih #part3

Malam ni kita nak ajak you all join Mini GA Cash Rm50 tajaan Emas Putih.

Macam sebelum-sebelum ni, segmen ni terbuka pada semua dan syaratnya pun simple aje.

Jom lah join sekali. Mana tau ada rezeki RM50 tu akan jadi milik you all.

Nak join klik SINI k!!!

24 comments:

  1. semoga berjaya kak raudzah hehe ape dinner menu kak raudzah mlm ne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Dear Fae...kita tak dinner malam ni coz heavy lunch tadi..sampai sekarang kenyang..

      Delete
  2. Semoga berjaya ...
    Saya pun dah join ...
    http://jombercontest.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ...gud luck k...:)

    ReplyDelete
  4. kita dah join jugak..nway...good luck ye

    ReplyDelete
  5. salam mesra,

    datang blogwalking dari giveaway yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/16/mini-ga-cash-rm50-emas-putih-part3/

    ReplyDelete
  6. all the best..
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  7. GOOD Luck :)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

    ReplyDelete
  8. chayok n gud luck cik raudzah!

    ReplyDelete
  9. Wah! kalau menang tu, lepas duit tengok wayang satu family ehhh.. Spiderman dan X-men tgh main ni

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum

    semoga berjaya..dtg dr segmen ug sama
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/05/mini-ga-cash-rm50-by-emas-putih-part3.html

    ReplyDelete
  11. Hei ,Salam perkenalan . Jom Join ~~goodluckk .
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html(4june)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-cantik-bersama-hesta-facial.html (31mei)

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum!
    hey, salam ukhwah kesayangan hamba~
    Sesi blogwalking sedang berjalan!
    jom join segmen hamba yang serba kekurangan?
    http://demahabbah.blogspot.com/2014/05/segmen-school-holiday-blogwalking-with.html

    ReplyDelete

Designed By