Breaking News

Friday, May 23, 2014

Panda Gergasi "Jadian"

Embedded image permalink 
 Panda Gergasi Jadian: Anak Sapalah Ni?

Panda Gergasi Jadian


Isu Panda Gergasi ni agak panas minggu ni. Ada yang excited, ada yang mengutuk. Ada jugak yang jadikan isu ni bahan lawak. Kelakarkan..Orang Malaysia ni memang kreatif. Ada je idea nak di Parody kan. You all tengok gambar kat atas ni. kelakar tak? Nakal kan dia orang...Anak sapalah yang jadi Panda Gergasi Jadian ni ya..Macam-macam lah dia orang ni..Tapi cute kan..he..he

Embedded image permalink
Panda Dah Ada IC Bukan Hanya VISA Tau.. Warganegara Malaysia Lagi!!!
Embedded image permalink 

16 comments:

  1. Hehe..kelakar lak panda jadian tu sis..

    ReplyDelete
  2. Bubblynotes pun ada panda jugak dear... ihiksss u dah baca ke belum?

    ReplyDelete
  3. org Malaysia ni panda-panda (loghat kelate)....padahal panda tu tak tau apa-apa pon hehe...

    ReplyDelete
  4. panda pun pandai selfie sekrg..
    adui mcm2 hihi

    ReplyDelete
  5. Hahahaa.. habis la orang buat lawak dengan panda ni hehehe :D

    ReplyDelete
  6. ha..ha.. lawak giler.. that we call malaysian style..

    ReplyDelete
  7. kelakarkan... macam mana lah boleh terfikir nak buat benda2 macam nie. hakikatnya rakyat malaysia mmg kreatif..haha

    ReplyDelete
  8. apa telah terjadi hee... tahap parah dah ini

    ReplyDelete
  9. jalan petang jumpa lactacyd dua kali :)

    ReplyDelete
  10. Hehee.. panda oh panda.. :D :D

    ReplyDelete
  11. siap berselfie yer...hehe semuanya tentang panda kan :)

    ReplyDelete
  12. skrg mmg heboh malaysia dengan isu "kepandaan".. heheh

    ReplyDelete
  13. Ramai org permainkan isu panda ni...

    ReplyDelete

Designed By