Breaking News

Saturday, May 3, 2014

Sedapnya Mangga Ni...

Mangga Harum Manis
Mangga Manis

Mangga Manis


Sekarang ni musim mangga kan. Mana-mana kita pergi mesti jumpa mangga. Best sangat coz mangga ni adalah salah satu buah favorite kita. Kalau dapat Mangga Harum manis lagi best. Masa balik kampung last three weeks mangga banyak kat rumah we all. Tapi semuanya masih muda. Belum masak. Tapi semalam bila balik, memang best sangat sebab banyak yang dah masak.Sedap sangat. Manis walaupun tak semanis Mangga Harum Manis.

 Mangga Harum Manis
Mangga Masak

Mangga Harum Manis


Bercakap pasal mangga harum manis, kita ada kawan yang buat business jual Mangga harum manis ni dari perlis. Kalau ada sesiapa yang teringin nak makan Mangga Harum Manis dari Perlis, boleh lah order kat my friend ni. Memang sedap sangat. Ramai yang addicted. Sekilo RM20.00. Dalam satu kotak ada 3 kilo. Postage RM20 untuk delivery. Kalau beli 2-3 kotak, postage jadi RM22. Bolehlah share.

 Displaying IMG-20140420-WA0007.jpg
 3 Kilo @ RM60.00
 http://us.images.detik.com/content/2012/06/06/900/mangocontent.jpg

16 comments:

  1. Mangga mmg buah feveret... sedap ni. Thanks sharing info Raudzah..

    ReplyDelete
  2. Dekat kampung Kita pun tengah musim mangga Ni 😋 sedap dapat Makan banyak2

    ReplyDelete
  3. Memang musim sekarang nie...kat rumah nie pun asyik membeli je

    ReplyDelete
  4. Nyum3..sedapnyer..mangga ni :)

    ReplyDelete
  5. Dulu masa belajar di IPG Perlis, Harum Manis ni dapatlah makan. Memang sedap.

    ReplyDelete
  6. mmg sedap mangga harum manis nie.. rasanya tak sama dengan mangga biasa... yg pelik tu ada kat perlis jer... hehe... atau ada kat negeri lain yg saya tak tahu...

    ReplyDelete
  7. kathy suka makan mangga ni..sedap seyh..

    ReplyDelete
  8. mangga..one of my favourite fruits. Memang sedap :)

    ReplyDelete
  9. mangga harum manis... memang sedap ni...

    ReplyDelete
  10. Inilah produk kebanggaan orang Perlis. Memang sedappp

    ReplyDelete

Designed By