Breaking News

Thursday, May 1, 2014

Senja di Puerto Rico


 http://images.travelpod.com/tw_slides/ta00/b54/3e0/another-good-sunset-puerto-rico.jpg
Senja Di San Juan, Puerto Rico

Senja di Puerto Rico  


Bermula dari hari ni, entry "Photo Of The Day" yang selalu kita publish kat Bloglist Blog Santai akan menjadi entry wajib sesi malam di Blog Santai. Entry ni kita reserve kan untuk peminat setia "Photo Of The Day" seperti Khir, Fidah, KJ, SD dan Sobri. Yang lain pun boleh enjoy sama k. Dan untuk malam ni, koleksi pilihan kita adalah Senja Di Puerto Rico. Cantikkan. So enjoy semua...

Senja Di Peurto Rico

14 comments:

  1. Subhanallah....Beautiful sunset...thanks Raudzah

    ReplyDelete
  2. waktu senja di pantai yg mengadap barat mmg cantik, sbb boleh nmpak matahari terbenam

    ReplyDelete
  3. Cantik.. klu berada di sana waktu tu, pasti sayu.. terkenang kampung halaman...

    ReplyDelete
  4. puteri suka tengok sunset dan sunrise...memang sangat cantik :)

    ReplyDelete
  5. PERGHHH PUERTO RICO GITUUU ^.^

    http://harinumunirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Sunrise and sunset. I like the photo very much! Tq!

    ReplyDelete
  7. cantik... indahnya alam ciptaan Allah...

    ReplyDelete
  8. lawa giler sunset kat sini..menabung darlie sini..

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. SubhanaAllah..indahnya bumi ciptaan Allah..

    ReplyDelete
  10. subahanallah.. indahnya keindahan ciptaan tuhan...

    ReplyDelete
  11. mmg cantik sungguh...alangkah besnya klu ada di tempat tersebut

    ReplyDelete
  12. Saya pun minat juga...tapi tak cukup le dgn 3 gambar. Nak lagiiii :)

    ReplyDelete
  13. kalau dok tepi pantai ..sunset and sunrise memang cantik... dok tengah-tengah pekan ni susah sikit nak menikmati sunset atau sunrise... Rindu masa dok di kemaman dulu... hampir tiap pagi saya ke tepi pantai lepas subuh untuk menikmati sunrise sambil jogging sikit-sikit ... rindunya tengganu... sayang gambar-gambar sunrise semua kat sana dah tak ada...

    ReplyDelete
  14. cantik......indah ciptaan Allah..

    kfc for u..:D

    ReplyDelete

Designed By