Breaking News

Saturday, May 10, 2014

Siapa Juara Fear Factor Malaysia Musim Dua?

Photo: Layari www.fearfactor.com.my dan dapatkan pelbagai sumber interaktif dan terkini mengenai #FearFactorMY di sana
 Fear Factor Malaysia

Juara Fear Factor Musim Dua


Program Fear Factor Malaysia Musim Dua akan berakhir malam ni. Sedih..Coz inilah antara program favorite kita. Sejujurnya program musim ni lebih menarik berbanding musim pertama coz banyak aksi hebat. Memang salutelah dengan they all semua ni. Jadi siapakah yang bakal menjadi juara dan membawa pulang wang tunai berjumlah RM200,000? 

Adakah Kumpulan ini?
Photo: Adakah Erin Malek dan Redha pilihan juara #FearFactorMY anda? berikan pendapat anda bersama kami.
Erin Malek & Redha
Atau Ini?
 Photo: Adakah Shuib dan Zakaria pilihan Juara #FearFactorMY anda? kongsikan pendapat anda bersama kami.
Shuib & Zakaria, 
Atau Ini?
Photo: Adakah pasangan Azura dan Rechel pilihan juara #FearFactorMY anda? kongsikan pendapat anda bersama kami.
Azura& Rachel
Atau Ini?
Photo: Adakah Nas-T dan Kairul pasangan juara #FearFactorMY pilihan anda? kenapa?
Nas T & Rizal 

Erin Malek & Redha Juara Fear Factor?


Ramai yang kata Erin Malek & pasangannya Redha akan menang dan menjadi juara. Tak taulah betul ke tak. Tengoklah nanti siapa yang bakal beraksi dengan baik pada malam ni. Semua pasangan sama kuat sebenarnya. Hanya rezeki yang akan membezakan mereka.

Photo: Selamat pagi semua warga #FearFactorMY. Apa khabar anda hari ini? Apalah agaknya cabaran yang akan dilakukan peserta #FearFactorMY untuk episod terakhir ini kan.. nampak sangat mencabar.. 

9 comments:

  1. takde kesempatan nak melayan......hihihi :D

    wishper for u..

    ReplyDelete
  2. tak tengok pun.. rumah takde astro :)

    ReplyDelete
  3. rancangan ni bagi aku adalah yang terbaik. Menakutkan pun ada. hahaha

    ReplyDelete
  4. sekali jer tgk . sesuai ke org Islam mkn benda mentah dgn darah masih mengalir ... trus malas nak tgk ... libresse tetap juara mlm ni .

    ReplyDelete
  5. noe x tengok final ni....aksi2 macam helicopter ni semua ok...cuma bab makan ntah apa2 tu yg geli

    ReplyDelete
  6. Dah tau dah hehee..
    3x libresse.. :D

    ReplyDelete

Designed By