Breaking News

Tuesday, June 10, 2014

Contact Me

http://3.bp.blogspot.com/-wduxmz8wkQ4/URhdormBzBI/AAAAAAAADN4/G-xzKF-DKac/s400/contactmeicon.gif
Contact Me

Contact Me


Entry Ni bukan promo ya. Just nak bagi tau, kalau you all ada nak tanya soalan atau nak clarify something from me, tolong gunakan Contact Me dekat menu atas boleh tak. Bukan apa, sejujurnya kita jarang sangat-sangat check my PM dekat FB, my Fanpage or Google+. That is why banyak message yang kita tak perasan. Ada yang merajuk lagi.. he..he. Sorry ya...Dan ada juga yang tanya soalan/minta tolong kat komen. Kadang-kadang kita tak perasan. So mungkin terlepas pandang. Bukan tak nak tolong ok..

So kita nak mintak tolong sangat-sangat, gunakan contact me kat atas ya..Kita dah buatkan special email untuk contact me. Tak mess up dengan email-email yang lain. So surely kita tak akan terlepas pandang. Then yang lagi penting kita memang check my Contact Me everyday. So boleh dapat respon cepat. Tq so much guys for your kind cooperation..

17 comments:

  1. Sepatutnya kena macam tu. Senang nak manage.. Kalau semua sumbat kat satu tempat, y jarang bukak lak tu.. susah nak tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu KA...harap-harap dia orang ok..

      Delete
  2. Sokong cara ni. Kadang2 berlambak message tak pasan tenggelam dalam tu. kena asing asing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly Efa..dah banyak kali kena..he..he

      Delete
  3. bagus cara mcm ni. memudahkan untuk proses hubungan

    ReplyDelete
  4. Semoga memudahkan segalanya.. in shaa Allah.. :)

    ReplyDelete
  5. ni mesti dah selalu jadi bahan rujukan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak adalah bahan rujukan Pha is..kita bukan terror pun..Hanya sekadar yang kita tau dan boleh kita bantu..

      Delete
    2. ar ah memng jadi tempat rujukan bro..tambah aku..ha..ha..
      asik bg komen je..mintak tlong tu..ini ha..ha..
      sbab kan sis rajin tlong..nampanya lpas ni kena pakai contact form le :P

      Delete
  6. ha ah lebih mudah kalau all in one place kan...tak adalah terlepas pandang nanti :)

    ReplyDelete
  7. Its noted kak...bagus jugak idea ini..sekuarang kurangnya boleh mengelakkan email yang penting masuk dalam kotak spam...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. nanti ada apa2 boleh bg tau direct kt raudzah.. hehee

    ReplyDelete
  9. Ha..a.. Dh faham dh dgn dia... Jrg on fb dia ni kan... Hehe

    ReplyDelete

Designed By