Breaking News

Monday, June 2, 2014

Tahniah Untuk Rakan Setia Blog Santai Bulan Mei

 Tahniah Untuk Rakan Setia Blog Santai Bulan Mei

Entry penghargaan kembali lagi untuk bulan Mei. Sekalung tahniah serta jutaan terima kasih kita ucapkan untuk 10 rakan setia Blog Santai yang berjaya tersenarai untuk bulan Mei. You all memang sangat-sangat ohsem. Tak jemu-jemu untuk bagi sokongan kat Blog Santai. Thank you so much guys. You all semua akan berada di Bloglist Istimewa Blog Santai for another one month.
Kathy R'bain (135)
Khir Khalid (133)
Maria Firdz (124)
Puteri kasih (89)
n O e s u h a i m i (77)
Bin Muhammad (52)
Suri (47)
Sis Vee (45)
Fidah Shah (44)
Azlan Strider (40) 

Bulan Mei antara trafik terbaik untuk Blog Santai. Pastinya you all juga adalah antara penyumbang utama. Kepada yang lain yang tak tersenarai, termasuk silent reader dan anonymous (yang komen beradab), thank you so much guys..You all juga pastinya turut menyumbang kepada peningkatan trafik Blog Santai. May Allah bless you guys. Keep supporting Blog Santai k!!!!

25 comments:

  1. wow, diorang memang pembaca setia blog ini. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Singgah-singgahlah selalu kat Blog Santai lokman..nanti boleh masuk senarai ya..

      Delete
  2. tahniahhhhh..saya tdk termasuk..saddd

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eda dah lama tak datang sini..lain kali ya..

      Delete
  3. bestlah ada rakan setia datang ke sini sungguh meriah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Suri dear...You are one of them..

      Delete
  4. Terima kasih raudzah... Moga ukhwah kekal hgga ke syurga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome Maria..Thanks to you too coz setia dengan blog santai..

      Delete
  5. Wowww...bestnye ada follower setia.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom lah singgah sini selalu Shikin..

      Delete
  6. Thanks Raudzah..tak sangka masih dlm senarai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. You arer most welcome Fidah & thanks to you too coz masuk senarai kembali...

      Delete
  7. Replies
    1. Thanks to you too Dhia..dah lama tak datang sini ya...

      Delete
  8. Sukar dipercayai, masih ada rezeki disini... Sekarang ni dah kurang sgt dpt bw, kekangan masa.
    Terima kasih RZ dan juga diatas sokongan anda terhadap Relaks Minda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome BM..Thanks ya masih ada masa untuk Blog Santai walaupun dah semakin buzyyyy dan popular sekarang ni..

      Delete
    2. Buzy, yes! but not popular as you... :)

      Delete
    3. Dua2 ni best & popular sebenarnya.. :D :)

      Delete
  9. Thanks raudzah. anon macam saya pun ada disebut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome anon. I know you are one of the polite anom. So bila lagi nak perkenalkan diri?

      Delete
  10. tahniah Raudzah :) blog semakin maju dari hari ke hari. keep it up

    ReplyDelete
  11. Wahh dpt sejambak bunga ros.. i like roses... yeah!!
    Alhamdulillah.. tersenarai juga.. thanks Raudzah. Tahniah juga kpd yg lain2 & semoga blog santai terus sukses... aamiin.
    3x libresse.. :)

    ReplyDelete
  12. wah..thanks raudzah atas roses tu...cantik sangat...x sangka tersenarai lagi...

    ReplyDelete

Designed By