Breaking News

Monday, June 16, 2014

Tertelan Telepon Bimbit

 
Forseps Digunakan Untuk Menarik Keluar Telefon Bimbit Dari Mulut Mangsa 

Tertelan Telepon Bimbit

Pelik tapi benar. Telefon Bimbit tersangkut dalam mulut. You all boleh bayangkan tak? Blackberry lagi tau..Not that small kan..

Inilah yang berlaku kepada seorang mangsa dari Klerksdorp, Afrika Selatan. Beliau cemas apabila dengan tidak sengaja telepon bimbit miliknya termasuk kedalam mulutnya dan tersangkut ditekak. Beliau yang panik dibawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan.  

Sebelum diselamatkan, mangsa sempat menjadi bahan ketawa kepada kakitangan dihospital tersebut. Dia orang pun tak boleh bayangkan macammana telepon sebesar tu boleh tersangkut kat dalam mulut...Kesian pun ada, Kelakar pun ada..

20 comments:

  1. gilo beso..idup lagi dia tu..hehe

    ReplyDelete
  2. perghhh...apa yang kalut sampai letak telefon kat dalam mulut tu???isk..isk..isk...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. adoi.... taknak gelak sebenarnya..... rasa macam menganiaya mangsa plak.... tapi ini kelakar.... muat plak tu...... hidup lagi....

    ReplyDelete
  4. macam2 la.. kelakar dan kesian.. huhu

    ReplyDelete
  5. caner boleh telan hp tuh..haha..

    ReplyDelete
  6. Macam-macam kisah pelik berlaku sekarang ni

    ReplyDelete
  7. macam-macam ragam sekarang ye...

    ReplyDelete
  8. kenapa dia mesti nak telan bbm tu ... kesian .

    ReplyDelete
  9. Adehhh... macam2 laa... yang pi dok letak hp tu dalam mulut sapa suruh...

    ReplyDelete
  10. la macam macam...nak tergelak plak baca tapi kesian juga kan

    ReplyDelete
  11. aduh..mcmna bole tertelan hp tu..kesiannya..

    ReplyDelete
  12. pelikkan...camne la benda besar leh ditelan nya...orang besar lak tu..

    ReplyDelete
  13. Telefon saiz kecik kot? Kalau Samsung Galaxy adehhh... tak boleh bayangkan.

    ReplyDelete
  14. Adehh.. ngeri tp kelakar juga.. mcm2 hal je.. :D

    ReplyDelete

Designed By