Breaking News

Saturday, July 26, 2014

24 Jam Di Jalan TAR

 
Berkerja secara bergilir-gilir dalam masa 24 jam



24 Jam Di Jalan TAR

 
Saat-saat terakhir Ramadhan di jalan TAR memang meriah. Walaupun ramai yang dah balik kampung, kemeriahan di jalan TAR memang terasa terutama selepas berbuka puasa. Kalau sebelum ni, Jalan TAR agak sunyi selepas pukul 2, kini Jalan TAR dibuka 24 jam. Masing-masing bekerja secara syif untuk meningkatkan jualan serta menghabiskan stok. 
 
http://2.bp.blogspot.com/-2toJ09vz9HM/T4JO7nM65aI/AAAAAAAAAh8/zrX72SHW22s/s640/kuihA.jpg
 Kuih Raya@ RM10
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/428736_10151600266537996_2067876054_n.jpg 
Baju Kurung Moden Separuh Harga
http://3.bp.blogspot.com/_S0RxRnE5fGU/TG3eL3pXBFI/AAAAAAAAQc0/qpx8Q-TkhYg/s1600/IMG_2021.JPG

 Tudung Murah RM100@lima

Dan yang paling best semestinya harga runtuh yang ditawarkan. Memang berbaloi untuk dibeli. Kalau di awal Ramadan, empat helai tudung dijual dengan harga RM100, tetapi sekarang pembeli boleh membeli lima helai untuk harga yang sama. Harga biskut raya juga turut dijual pada harga diskaun yang menarik. Kalau dulu harga satu kotak biskut dari RM18, kini boleh dibeli pada harga RM10. Baju kurung moden pula kini dijual separuh harga. 

16 comments:

  1. Best ni tapi susah nak parking. .

    ReplyDelete
  2. Mlm ni confirm jem kat situ... tp, untuk beli kuih... harga runtuh.. :D

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Aidil Fitri, maaf zahir batin dari saya.

    ReplyDelete
  4. Wah..Berbaloi-baloi. Kalau saya dok KL memang saya pun dah berkunjung ke sini sampai pagi.
    Jemput singgah sini..Last week puasa.

    ReplyDelete
  5. Thn ni..sy x berkesempatan nak shopping kat Jln TAR

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau dpt shopping sana. tak pernah lg. meriah je tgk

    ReplyDelete
  7. X pnh pergi lagi situ sbb tahu dh sesak kt situ..

    ReplyDelete
  8. oakley, http://www.occhialioakleyoutlets.it/
    adidas outlet store, http://www.adidasoutletstore.us.com/
    louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonoutletstore.name/
    ed hardy clothing, http://www.edhardy.us.com/
    longchamp outlet, http://www.longchampoutlet.name/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglassesonline.us.com/
    oakley sunglasses, http://www.oakleysunglassescanada.com/
    cheap wedding dresses, http://www.cheap-weddingdresses.net/
    asics, http://www.asicsisrael.com/
    true religion jeans, http://www.truereligionjeanscanada.com/
    hermes birkin, http://www.hermesbirkin.org/
    lebron james shoes, http://www.lebronjames.us.com/
    nike air max uk, http://www.nikeairmaxshoes.org.uk/
    beats by dr dre, http://www.beatsbydrdre-headphones.us.com/
    michael kors bags, http://www.michaelkorsbags.uk/
    true religion jeans, http://www.truereligionjeansoutlets.us.com/
    ray ban sunglasses, http://www.ray-bansunglassess.in.net/
    nike huarache, http://www.nike-airhuarache.co.uk/
    louis vuitton, http://www.louisvuitton.in.net/
    cheap mlb jerseys, http://www.cheapmlbjerseys.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkors-outlets.us.com/
    swarovski jewelry, http://www.swarovski.in.net/
    designer handbags, http://www.designerhandbags.us.com/
    mulberry outlet, http://mulberryoutlet.outlet-store.co.uk/
    the north face jackets, http://www.thenorthfacejacket.us.com/
    nike roshe, http://www.nikerosherunshoes.co.uk/
    mcm outlet, http://www.mcm.in.net/
    hollister, http://www.hollistercanada.com/
    0926maoqiuyun

    ReplyDelete

Designed By