Breaking News

Thursday, July 24, 2014

Buffet Ramadhan Casa Ombak

 Contest Duit Raya Casa Ombak
Contest Duit Raya Casa Ombak

Buffet Ramadhan Casa Ombak


Hari ni kita ada contest menarik yang nak ajak you all join. Contest Duit Raya Casa Ombak tajaan Blogger Akma. Contest Duit Raya Casa Ombak ni mengambil tema Buffet Ramadhan Casa Ombak. Menariknya Contest Duit raya Casa Ombak ni, ada dua bahagian.  Bahagian pertama menguji kemampuan bloggers menghasilkan artikel terbaik mengenai Buffet Ramadhan Casa Ombak, manakala bahagian kedua menguji kemampuan Bloggers mengadaptasikan teknik SEO menggunakan kata kunci Buffet Ramadhan Casa Ombak.

Artikel Terbaik : Buffet Ramadhan Casa Ombak


Artikel Terbaik Mengenai Buffet Ramadhan Casa Ombak akan dipilih berdasarkan kreativiti masing-masing dalam mengolah tiga perkara berikut dalam entry yang dihasilkan:
  • Latar belakang Ombak Creative.
  • Informasi tentang Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak.
  • Info tambahan yang dirasakan menarik berkaitan Contest Duit Raya Casa Ombak & Buffet Ramadhan Casa Ombak.  

Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak


Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak menguji keberkesanan teknik SEO yang digunakan dalam menghasilkan entry berkenaan Buffet Ramadhan Casa Ombak. Kategori SEO akan dinilai melalui Google.com.my menggunakan kata kunci Buffet Ramadhan Casa Ombak pada 24 July 2014 jam 11 malam. 

 Contest Duit Raya Casa Ombak 
Hadiah Contest Duit Raya Casa Ombak 

Hadiah Contest Duit Raya Casa Ombak


Hadiah lumayan berjumlah RM2700 bakal menanti semua pemenang Contest Duit Raya Casa Ombak. Pemenang utama kategori Artikel Terbaik mengenai Buffet Ramadhan Casa Gombak, akan menerima hadiah berjumlah RM400. Manakala pemenang utama kategori SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak akan menerima hadiah berjumlah RM500. Kesemua hadiah adalah dalam bentuk wang tunai yang akan diberikan kepada pemenang yang layak sebelum tibanya Hari Raya. Kalau you all nak tau details mengenai hadiah ni bolehlah refer kat sini ya: Contest Duit Raya Casa Gombak

Produk Ombak Creative
Produk OmBak Creative

Penaja Utama Contest Duit Raya Casa Ombak 


Penaja utama Contest Duit Raya Casa Ombak adalah Ombak Creative. Ombak Creative adalah  merupakan syarikat Bumiputera milik keluarga Blogger Akma. Aktiviti utama syarikat adalah sebagai perancang perkahwinan. Antara perkhidmatan yang ditawarkan oleh Ombak Creative kepada bakal pengantin termasuk pakej Penjagaan Diri, Persiapan Perkahwinan, Catering & Canopy serta Pemilihan Lokasi Perkahwinan mengikut budget dan kemampuan bakal pengantin.  

Sebagai sebuah syarikat yang mempunyai pengalaman yang luas (melebihi sepuluh tahun) dalam hal menguruskan catering, majlis perkahwinan, majlis koperat dan persendirian, kita pasti Ombak Creative adalah pilihan yang tepat untuk bakal-bakal pengantin di luar sana yang masih tercari-cari perancang perkahwinan yang bersesuaian. Yang berminat boleh layari Facebook page : Ombak Creative dan juga Website: www.OmbakCreatives.com.

 Buffet Ramadhan Casa Ombak
Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak


Memandangkan ramai diantara kita yang suka berbuka di luar bersama keluarga dan juga kawan-kawan sepanjang bulan Ramadhan, Ombak Creative juga tidak ketinggalan menyediakan Promosi Istimewa Buffet Ramadan. Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak ini terbuka kepada semua pengunjung yang berminat dengan hidangan ala kampung dari pantai timur, utara dan selatan yang sememangnya menyelerakan. 

Untuk memberi keselesaan kepada pengunjung, Casa Ombak menyediakan buffet stall terbuka. Pengunjung boleh memilih pelbagai juadah untuk hidangan berbuka puasa dalam suasana santai ala garden. Antara menu yang ditawarkan dalam Buffet Ramadhan Casa Ombak adalah nasi kerabu, laksam, roti john, ABC, kuih-kuih tradisional melayu dan macam-macam lagi. Meriahkan:

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur
Buffet Ramadhan Casa OmbakPromosi Buffet Ramadhan Casa Ombak 
Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak

Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak


 Harga Buffet Ramadhan Casa Ombak

Walaupun menunya meriah, you all tak perlu bimbang mengenai harga yang perlu dibayar untuk Buffet Ramadhan Casa Ombak. Harganya sangat berpatutan. RM55 untuk Dewasa, manakala RM27 untuk kanak-kanak. Murahkan...

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak
Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak


Buffet Ramadan Casa Ombak boleh dinikmati di lokasi Casa Ombak yang terletak di  No 22 Jalan Damai, Off Jalan Ampang, 55000 Kuala Lumpur.

Memandangkan waktu solat maghrib adalah pendek, selalunya ramai yang rushing nak cari tempat solat selepas berbuka puasa. Tapi kalau you all datang ke Casa Ombak untuk menikmati Buffet Ramadhan Casa Ombak, you all tak perlu bimbang untuk mencari tempat untuk bersolat kerana pihak Casa Ombak ada menyediakan tempat solat yang selesa. So tak perlu rushing cari masjid atau surau disekitar Ampang.

Tempahan Buffet Ramadhan Casa Ombak


Kalau you all berminat dengan hidangan Buffet Ramadhan Casa Ombak yang disediakan, bolehlah buat tempahan sekarang samada secara individu atau berkumpulan melalui:

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

Cara Sertai Contest Duit Raya Casa Ombak


Contest Duit Raya Casa Ombak terbuka buat semua blogger sehingga 24 July 2014. So guys apalagi jom kita memeriahkan contest ni. Pada yang berminat boleh join di sini ya: Contest Duit Raya Casa Gombak.  

Penganjur & Penaja Contest Duit Raya Casa Ombak


Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD

1. Wajah Baru Mulai 14 Jun 2014

96 comments:

  1. wah menarik ni, and all the best yer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Farah. Jomlah join contest Buffet Ramadhan Casa Ombak ni..

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks KAD. Jomlah join contest Buffet Ramadhan Casa Ombak ni..

      Delete
  3. Replies
    1. Thanks Sal. Jomlah join contest Buffet Ramadhan Casa Ombak ni..

      Delete
  4. Casa Ombak nie tak jauh dari rumah saya...boleh laa cuba nanti..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah...nanti boleh buat entry promosi..ya

      Delete
  5. Terlalu ramai yang join contest ni...Sambutannya hangat sekali!
    Semoga berjaya RZ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup memang ramai pun BM...nway thanks ya & good luck to you too...

      Delete
    2. Edit dan republish! Good strategy RZ. Semoga berjaya! :)
      Nampaknya semakin sengit dan bertambah peninglah penganjur nak memilih pemenang...hehe

      Delete
    3. Tak edit BM..just republish aje..Nak tengok effect dia ...Try & error k...

      Delete
  6. Waahhh... pandai Rdz buat pengolahan.. kakak yg baca pun tertarik tak kan Akma tak terpikat membaca promo di buat di blog ini.

    Good luck!

    ReplyDelete
  7. Ooo patutlah banyak pasal entry ni......gud luck Raudzah

    ReplyDelete
  8. ptutlh ramai yg buat entry ni..hihihi..xthu plk...best of luck sis..

    ReplyDelete
  9. ptutlh ramai yg buat entry ni..hihihi..xthu plk...best of luck sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Wan. Jomlah join contest Buffet Ramadhan Casa Ombak ni..

      Delete
    2. Owh.. Ade contest rupenye.
      Good luck ye,sis.

      Delete
  10. gudluck Raudzah

    seumur hidup sy tak pernah gi buffet ramadhan heee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ummi. Jomlah gi Buffet Ramadhan Casa Ombak ni..

      Delete
  11. Artikel yang menarik. Klik G+ untuk kamu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Bahrain..Ramai yang join contest buffet ramadhan casa ombak ni. Buffet Ramadhan Casa Ombak . Good luck to you...

      Delete
  12. all the best ^_^ menarik artikel nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Acik & Good luck to you too...

      Delete
  13. Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Nice entry. Jom berombak di Buffet Ramadhan Casa Ombak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks KK..Ramai yang join contest buffet ramadhan casa ombak ni. Buffet Ramadhan Casa Ombak . Good luck to you...

      Delete
  14. Contest ini menarik dan patut disertai. Ia juga ada promosi "Buffet Ramadhan Casa Ombak. Ramai yang dah join termasuk saya. Semoga berjaya buat anda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kamil...2 in 1 contest ni...good promo for Buffet Ramadhan Casa Ombak

      Delete
  15. ramainyer yang join contest ni....best of luck dear :)

    ReplyDelete
  16. Replies
    1. Thanks Noe & Good luck to you too..

      Delete
  17. best of luck kak raudzah... banyak saingan ni... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Sha..Saingan sengit ya..he..he

      Delete
  18. wah lagi ikutan kontes seo ya,... semoga menang nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom OHI join contest buffet ramadhan casa ombak..

      Delete
  19. Good luck & all the best Raudzah... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Khir..Jomlah join contest Buffet Ramadhan casa Ombak..

      Delete
  20. semoga berjaya ya sis heeee

    ReplyDelete
  21. menarik
    good luck
    sop baru join je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Sop..good luck to you too...

      Delete
    2. Thanks Sop. Contest Buffet ramadhan Casa Ombak ni ramai yang join..good luck to you too..

      Delete
  22. Banyaknye pilihan..tak larat nak rasa semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jomlah try buffet Ramadhan Casa ombak ni zara..

      Delete
  23. Replies
    1. Thanks Lyn. Jomlah try Buffet Ramadhan Casa Ombak ni..

      Delete
  24. good luck raudzah....! kita pon baru je sempat join... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thans Cheq Eemm..Ramai yang join contest buffet ramadhan cas ombak ni..very tight competition..good luck ya..

      Delete
  25. wah entry yang sangat menarik..all the best ye..jom ke blog saya pula Buffet Ramadhan Casa Ombak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahnks Sha..Ramai yang join contest buffet ramadhan casa ombak ni. Buffet Ramadhan Casa Ombak

      Delete
  26. Replies
    1. Thanks Maria...Jom join contest buffet ramadhan casa ombak ni..

      Delete
  27. harga dia pun tak mahal sangat.. #allthebest

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Zuan...kenapa tak join contest ramadhan buffet casa ombak ni?

      Delete
  28. Orang KL patut rebut peluang berbuka puasa di Casa Ombak nih..berbaloi-baloi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup sempat lagi kalau nak pergi casa ombak. Ada lagi 11 hari...

      Delete
  29. good luck raudzah...noe pun join gak...tp peluang nk menang tu mmg la 0% ..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Noe...Entry kita pun sama jugak Noe..dah hilang..he..he

      Delete
  30. Nampaknya entri anda berada di tangga teratas cuba melawandgn sebaik kata2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada Kamil..Entry kita pun dah hilang..tak tau pergi mana..good luck to you nway..

      Delete
    2. Saya doakan agar entri ini terus bertahta di kedudukan terbaik. Insya Allah....
      Semoga Berjaya bro......

      Jom Terjah Entri Berkaitan:

      Buffet Ramadhan Casa Ombak

      Sekian, terima kasih....

      Delete
    3. Thanks kamil..Such a nice words. Buffet Ramadhan Casa Ombak . Hopefully your entry will be there as well

      Delete
  31. As salam ... Terjah kembali .. Gud luck.. 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you..Good luck to you too..

      Delete
  32. Assalam...agak sukar nak pilih yg terbaik sbb semuanya terbaik. Saya ucapkan terima kasih & semoga berjaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome. Thanks to you too coz menganjurkan contest beuufet ramadhan casa ombak ni..

      Delete
  33. salam. menarik artikel ni...semoga murah rezeki ya kak :) all the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks cik ta..Susah nak menang tu ..semuanya terbaik. Ramai yang fight contest buffet Ramadhan casa ombak ni..

      Delete

Designed By