Breaking News

Wednesday, July 23, 2014

Iklan Raya Atuk Dari Nissan Best Tak?

 
 Kisah Atuk Dari Nissan

Iklan Raya Atuk Dari Nissan


Setiap kali hari raya, selain daripada persiapan raya, lagu raya dan iklan hari raya pasti jadi tumpuan kan. Dalam banyak-banyak iklan raya tahun ni, kisah Atuk dari Nissan bagi kita menggungguli carta. Best sangat and really touched me. 



Iklan Raya Petronas


Selain dari Nissan kita actually excited jugak nak tengok iklan raya petronas. Tapi untuk tahun ni kita rasa iklan dia terlalu klise. So tak ada keistimewaan sangat. Cuma yang best tengok sausana kampung dan simetogari dia gak cantik. Pada yang belum tengok lagi, enjozzzz k..


Iklan Raya: Menitis Air Mata


Tadi masa kita search untuk klip video lagu raya, kita terperasan iklan raya yang ni. Iklan ni tahun 2013, tapi kita tak boleh nak recal, yang mana satu. Yang pasti iklan dia agak menarik dan sedikit sedih.So you all enjoy ajelah..

12 comments:

  1. suka iklan dari petronas 2014 tu, feel nk suasana raya mcm tu.. hihi

    ReplyDelete
  2. iklan best2 je tahun ni :) especially yang petronas...

    ReplyDelete
  3. not bad, thun ni smua nmpak menarik...

    ReplyDelete
  4. betul tu selain lagi raya... iklan raya pun berlawan2 kan... :)

    ReplyDelete
  5. mmg best iklan nissan tu....ingt isteri atuk tu ad..last cuma imagination dia...

    ReplyDelete
  6. hmm... iklan lama juga mnusuk qalbu..

    ReplyDelete
  7. iklan raya tak semestinya sedih, boleh je nak buat yang light n happy tapi sampai mesej.paling suka iklan raya maxis yang budak kampung vs sepupu dia budak bandar tu.

    ReplyDelete
  8. Mood raya dah semakin dirasai....iklan lama mengembalikan nostalgia..

    ReplyDelete

Designed By