Breaking News

Sunday, July 20, 2014

Jadual Perjalanan Hari Raya Dari PLUS

 
Jadual Perjalanan Sepanjang Cuti Perayaan Hari Raya Aidilfitri Di Lebuhraya PLUS.
(Klik Untuk Besarkan Image)

Jadual Perjalanan Hari Raya Dari PLUS


Kita semua sedia maklum minggu ni adalah minggu terakhir Ramadhan. Jadi pastinya ramai yang akan pulang untuk berhari raya di kampung  mulai penghujung minggu ni. Untuk mengelakkan kesesakan trafik serta membantu perjalanan yang lebih lancar dan selesa, pihak PLUS telah menyediakan jadual perjalanan sepanjang cuti perayaan Hari Raya.  

Jadual perjalanan ni terdiri daripada cadangan perjalanan berperingkat mengikut masa dan destinasi tertentu dari Lembah Klang ke negeri-negeri dan bandar-bandar utama di Kedah, Perlis, Pulau Pinang, Perak, Negeri Sembilan, Melaka dan Johor. So pada yang nak balik kampung, bolehlah follow jadual di atas ya. Ianya merangkumi perjalanan pulang ke kampung dari 25 hingga 27 Julai 2014, serta perjalanan balik dari kampung mulai 1 hingga 3 Ogos 2014.

Kalau you all nak dapatkan maklumat trafik terkini di lebuh raya PLUS, boleh gunakan talian bebas tol PLUSLine @ 1800-88-0000 dan juga laman Twitter PLUS di www.twitter.com/plustrafik.

11 comments:

  1. Nasib baik ampang ke rawang tak tembus tol.. haha

    ReplyDelete
  2. timm raya dduk ghumah jer..hehe..

    ReplyDelete
  3. salam. terima ksaih share sis :)

    ReplyDelete
  4. Thanks RDZ..tapi kita balik terengganu..hehehe..

    ReplyDelete
  5. tak balik kg johor thn ni . beraya di kl saja .

    ReplyDelete
  6. selamat balik kampung semua..hati-hati di jalan raya.Siapa raya KL meh sini sepp sikit\

    ReplyDelete
  7. Saya beraya kat sini je sbb nenek dah duduk rumah makcik kat sini... dah jadi rumah induk utk berkumpul. Semua sedara2 dtg ke kl.. dah terbalik dah hehee...

    ReplyDelete
  8. Balik kampung oooh balik kampung,hati riang..

    ReplyDelete

Designed By