Breaking News

Friday, July 4, 2014

Ngeri: Gunting Hampir Tertusuk Mata

Gunting Hampir Tertusuk Mata ozawa dari China 
Gunting Hampir Tertusuk Mata

Gunting Hampir Tertusuk Mata


Apa yang you all boleh bayangkan bila tengok gambar kat atas. Ngerikan. Bayangkan gunting tu tertusuk mata.Hmmm...

Kejadian ngeri ini berlaku di sebuah kilang pakaian di China. Ketika ibunya sibuk bekerja, Ozawa, yang dibiarkan bermain besendirian tiba-tiba berlari ke arah beliau sambil menangis dengan sebilah gunting hampir tertusuk mata kanannya. Darah kelihatan mengalir dari matanya. 

Ibunya yang sangat panik, segera membawa mangsa yang berusia tiga tahun ke hospital untuk mendapatkan rawatan. Biarpun disahkan stabil, doktor memberitahu bahawa penglihatan mata kanan Ozawa mungkin akan terjejas kerana saraf matanya tercedera akibat kemalangan tersebut. Kesian kan...Kita pun tak sanggup nak bayangkan kalau tengok depan-depan kejadian ni..mesti trauma...

18 comments:

  1. Kakak dah agak dah mesti kat sana
    Macam-macam kes di sana kan
    Ngeri kakak tengok.

    ReplyDelete
  2. eish!
    ngeri
    bebudak ni buas betul

    ReplyDelete
  3. bahaya sungguh isyh,cuai ke apa ni

    ReplyDelete
  4. kkbox untuk cuti ini heeeee

    ReplyDelete
  5. aduh..mcm na boleh jadi mcm tuh

    ReplyDelete
  6. ngeri.. awat boleh jadi sampai mcmtu :)
    brom..brom naik kreta ewah :)

    ReplyDelete
  7. Parents should not put those sharp tools at the place where children can reach.

    ReplyDelete
  8. Astagfirullah... ngeri eiii...

    ReplyDelete
  9. Macam-macam berita pelik dari negara China. Slalunye kes tersepit di sana/i.

    ReplyDelete
  10. ngeri...anak buah noe pernah kena .. adik dia tercucuk pen ke mata hitam...rosak terus sebelah mata...

    ReplyDelete
  11. adoi... banyak perkara menyakitkan menimpa kanak2... kita yang dah besar ni tak dapat nak bayangkan kak raudzah... jauhkanlah saudara2 terdekat kita dari perkara begini...

    ReplyDelete

Designed By