Breaking News

Tuesday, July 8, 2014

Piala Dunia: Kisah Dukun Brazil Vs Jerman

Piala Dunia: Kisah Dukun Brazil Vs Jerman
Piala Dunia: Kisah Dukun Brazil Vs Jerman 

Piala Dunia: Kisah Dukun Brazil Vs Jerman 


You all sokong siapa? Brazil atau German. Kalau ikutkan sejarah piala dunia, kedua-dua pasukan Brazil dan German merupakan dua pasukan yang paling banyak bermain di piala dunia. Namun ini merupakan kali kedua German bertemu Brazil. Kali pertama adalah pada pusingan akhir piala dunia pada tahun 2002, dimana Brazil menjadi juara. Dan untuk kali ini, German bukan sahaja bakal berdepan dengan Brazil tapi juga turut berdepan dengan dukun paling handal dari Brazil. Hebatkan dukun Brazil ni. Sama hebat dengan Bomoh 1 Malaysia ni. 

Menggunakan patung voodoo sebagai tritual, Salman berkata bahawa beliau akan memilih pemain utama German dan mengikat kakinya bagi memastikan dia tidak boleh berlari ketika perlawanan”

So far Uncle Silman ni mendakwa sihirnya telah berjaya memastikan Brazil mara ke separuh akhir walaupun gagal mengaplikasikan sihirnya ke atas bintang Colombia, James Rodriguez yang berjaya menjaringkan gol ketika pasukannya tewas 1-2 kepada Brazil dalam perlawanan suku akhir. Selain itu, Sillman juga tidak berjaya menghalang bintang Brazil Neymar daripada cedera tulang belakang ketika menentang Jerman. Hmmm...

Thumb c8b0 
Brazil Vs German

Apa-apa pun good luck Brazil. Kita nak tengok Brazil menentang Argentina di perlawanan akhir..he..he

18 comments:

  1. saya harap argentina pegi final sis..hihihiih mcm2 pakai bomoh lah plk..

    ReplyDelete
  2. erkkk ... bomoh juga ... adeh . 3 dove here .

    ReplyDelete
  3. mcam macam la.. piala dunia ni..
    saya sokong brazil..tapi neymar dah x main..sedih

    invest :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak guba ikat dah kalah dah pun ..puih!!!

      k box x2 pagi2 buta!

      Delete
  4. hakhakkk... pakai bomoh pulak dah.... Brazil selaku tuan rumah akan menang...!! (muka confident sangat ni)

    ReplyDelete
  5. Brazil lost terribly, did he mistakenly apply the magic to Brazil team instead?

    ReplyDelete
  6. hahaha...pakai bomoh tapi ilmu tak jalan...kena bantai dgn german 7-1. mengaibkan rakyat brazil sendiri.

    ReplyDelete
  7. nampaknya bomoh nie mungkin MC ketika game dengan germany..hahahha..menabung smart invest sini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Haha.. Ada juga guna bomoh ea..

    ReplyDelete
  9. haha..terikat kaki pemain sendiri kot.

    ReplyDelete
  10. Tak sokong sape2.
    Jom tidur lagi best.
    Zzzzzzzzzz

    ReplyDelete
  11. Hehee.. dukun Brazil tak menjadilah.. jin brazil takut dgn hitler huhu..
    promoted content sini.. :D

    ReplyDelete
  12. Hmm...at least dukun tu kasi malu brazil bila kalah teruk...huhuh..

    ReplyDelete
  13. Tak sangka main dukun jugak rupanya Brazil ni...tp sayangnya....kalah jugak hehe

    ReplyDelete
  14. Aduyai tula main syirik2 lg...germany da mng..hope sgt germany mng world cup ni kali ke 4...insyaAllah amin

    ReplyDelete

Designed By