Breaking News

Wednesday, July 2, 2014

Tahniah Semua!!!!


Untuk You Guys...

Alhamdulillah segmen penghargaan bulan Jun kembali lagi. Dan seperti biasa, 10 orang pengomen paling aktif di Blog Santai akan disenaraikan dalam Bloglist Istimewa Blog Santai sepanjang bulan Julai.
Khir Khalid (120)
 Maria Firdz (112)
Kathy R'bain (77)
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK (57)
Fidah Shah (51)
Puteri kasih (49)
TunSha Ayunie (46)
 Sal Bee Yah (45)
 n O e s u h a i m i (42)
 Azlan Strider (39)

Untuk bulan Jun, tahniah kepada 10 yang tersenarai yang tidak jemu-jemu membaca serta meninggalkan komen di artikel-artikel yang Blog Santai kongsikan.  I am really touched & appreciate that. You all memang ohsem sangat-sangat. Especially to those yang memang tersenarai pada setiap bulan (Khir, Maria, Kathy, Fidah, Puteri). You all memang tripple ohsem.

Dan untuk kali ni segmen ni agak istimewa coz 10 pengomen tegar di atas akan menerima sedikit cenderahati dari Blog Santai. So untuk Shikin, Sha, Sal, dan Strider tolong bagi kat kita you all punya adress dan nama ya. Emailkan  you all punya particular thru Contact Me k. Tqvm!!!

Dan kepada yang lain juga, thank you so much everyone. Without you guys Blog Santai is nowhere. You all pun ohsem juga, cuma tak cukup aktif aje.. Nway Keep supporting Blog Santai k...

33 comments:

  1. Replies
    1. Jomlah jadi pengomen tegar bulan Julai..

      Delete
  2. Alhamdulillah... Tahniah semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Maria...selalu support Blog Santai..

      Delete
  3. tahniah..wahhh bestnye dapat cenderahati...

    ReplyDelete
  4. tahniah2 geng2 komen sebab membantu naikkan pengunjung di blog..sempoi..Respek hampa punya style..feewittt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk you all jugak..selalu datng sini..

      Delete
  5. tahniah kepada mereka2 yang rajin tu..hehe

    ReplyDelete
  6. rasanya bulan lepas noe jarang2 ke udara di sini....tapi alhamdulillah tersenarai juga...terima kasih tuk raudzah juga sbb terjah ke blog noe

    ReplyDelete
  7. Makin merosot kathy BW skrg ni sis.
    Da byk nama kathy xda dlm list :(

    ReplyDelete
  8. aiks... Sha pun tersenarai... ?? alhamdulillah.. semoga kak raudzah terus sukses ! terima kasih selalu singgah blog Sha jugak.... hee ~

    ReplyDelete
  9. Thanks raudz, nanti saya email ye..tahniah gak kepada yang lain

    ReplyDelete
  10. untungnya.. tahniah buat korang semua...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. tersenarai walaupun bulan lepas dirasakan bnyk kekangan berblogging. Thanks Raudzah & tahniah kpd yg lain juga.. :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah. Wow banyaknya nombor

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..masih tersenarai..
    Tahniah pada yg lain juga
    Thanks Raudzah..:)

    ReplyDelete
  14. part time blogger camtu la sis... susah nak masuk senarai... :D

    Tahniah semuaa... :)

    ReplyDelete
  15. wahh bestnyer....siap bagi bagi hadiah ni

    ReplyDelete
  16. Apalah, agaknya You all semua dapat! I guess duit rayaaa. apa pun tahniah pada anda semua.

    ReplyDelete
  17. Woww..baru perasan. Baru online.
    Kalau tengok entri2 yang post pepagi kol 8-8.30am tu semua autopublish.
    *Best ni dapat hadiah.
    Thanx ye,sis.

    ReplyDelete
  18. Sudah jauh tertendang nampaknya OKje ni Raudzah hehe....

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah...ada juga nama saya rupanya ek kak..hehehe..baiklah, nanti saya akan bagi contact detail kat akak...thank you.. :)

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  20. salam. tahniah tahniah tahniah buat semua yang tersenarai :))

    ReplyDelete
  21. tahniah buat semua pengomen yang ohsem tu... hehee

    ReplyDelete
  22. thanks for your support too...and tahniah kepada semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete

Designed By