Breaking News

Monday, August 11, 2014

10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014

10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014 
Supermoon Di Caguas, Puerto Rico

Ada yang dapat tengok Fenomena Supermoon dan Hujan Meteor tak so far? Kita belum berkesempatan. Mungkin malam ni kot. Nway pada yang belum, hari ni kira last day untuk menyaksikan fenomena hujan meteor dan juga fenomena Supermoon untuk bulan August. The next one will be on 9th September. Apa-apa pun kita ada beberapa koleksi fenomena Supermoon yang berlaku pada malam Isnin yang lalu di seluruh dunia. So enjoyyzz semua..

10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014
 Supermoon Di Tower bridge London
10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014
 Supermoon Di Bandar Mosta
10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014
 Supermoon Di Rio Jenairo Brazil
10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014
 Supermoon Di Wilayah Jhilin China
10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014
  Supermoon Di Arlington Virginia
10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014
  Supermoon Di Las Vegas
10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014
  Supermoon Di New York City
10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014
  Supermoon Di Los Angeles
10 Gambar Supermoon @ 11 August 2014

A supermoon rises over Tower Bridge in London August 10, 2014. The astronomical event occurs when the moon is closest to the Earth in its orbit, making it appear much larger and brighter than usual. REUTERS/Paul Hacket (BRITAIN – Tags: ENVIRONMENT)







A supermoon rises over Tower Bridge in London August 10, 2014. The astronomical event occurs when the moon is closest to the Earth in its orbit, making it appear much larger and brighter than usual. REUTERS/Paul Hacket (BRITAIN – Tags: ENVIRONMENT)

16 comments:

  1. cantik!
    ritu tercari cri jgk..xnampak...haha..dah habis kot ..huhu

    ReplyDelete
  2. salam. subhanallah....cantiknya !

    ReplyDelete
  3. Subhanallah...cantiknya fenomena ni. saya pun dapat tengok malam isnin tu. memang cantik sgt

    ReplyDelete
  4. Allah Akbar cantik dan anggun sekali

    ReplyDelete
  5. saya tercari-cari gak isnin hari tu..tapi bulan malu ngan saya, tak nampak lak..hehe

    ReplyDelete
  6. cukup menakjubkan ciptaan Allah SWT..

    ReplyDelete
  7. Subhanallah..tanda kebesaran Allah ni. Nice sangat. Tetiba rase cam nak jadik minion nak curik bulan. Keh3

    ReplyDelete
  8. photographer mmg ternanti2 saat nie.
    kalau kreatif mmg gambar bulan nampk lain dari lain.

    ReplyDelete
  9. Subhanallah.
    Tapi 1st pic macam moon kene gigit:)

    ReplyDelete
  10. cantik sangat !! tapi sha belum berkesempatan lagi nak tengok.... huhuhu

    ReplyDelete
  11. Cantik gambar2 bulan tu... subhanallah...

    ReplyDelete

Designed By