Breaking News

Wednesday, August 20, 2014

5 Cara Jimatkan Petrol Setiap Bulan

26 comments:

  1. nak jimat minyak kenalah betul caranya kann???

    ReplyDelete
  2. berguna sangat utk orang yang selalu travel :)

    ReplyDelete
  3. Harga minyak dah mahal.. mmg perlu berjimat. Thanks sharing Raudzah.. :)

    ReplyDelete
  4. peluang perniagaan Dalam bisnes top up semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

    sesuai untuk :
    # pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
    # peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
    # penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
    # penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan

    MEMPERKENALKAN !!!
    Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

    Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
    Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..
    YURAN PAKEJ

    AGENT (RM30.00)
    Produk Yang Disediakan :-
    * Maxis
    * Digi
    * Celcom
    * Umobile
    * Tunetalk
    * Xox
    * Merchantrade
    * Digissocial
    * Digisidd
    * Digibroadband
    * Molpin
    * Tron
    * Italk
    * Cib-Mall Pin
    * A-Cash Pin
    * Mcoins Pin
    * Njoi Flexi
    * Celcom Bill
    * Maxis Bill
    * Digi Bill
    * Umobile Bill

    Utility Bill :-
    * Telekom Bill
    * Astro Bill
    * Syabas Bill
    * Tnb Bill
    * Water Bill (Johor, Kelantan, Kuching, Melaka, Pulau Pinang, Pahang, Perak, Sibu)
    * Electricity Bill (Sabah & Sarawak)
    * Indah Water Bill
    * Unifi Bill
    * Sada Bill

    UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA

    ReplyDelete
    Replies
    1. iklan yang tak sepatutnya kat sini..

      Delete
  5. Assalammualaikum... raudz,

    suka baca entry penjimatan minyak nie.. kos sara hidup yang meningkat nie.. memang kena berjimat...

    mselim3

    ReplyDelete
  6. nampak macam remeh tp itulah caranya...sama2 kita berjimat....

    ReplyDelete
  7. moh le kite berjimat dalam keadaan harga barang semua nak naik ni..huhuhu..nice info btw

    ReplyDelete
  8. petrol pun dh makin mahal skrg ni.. tq utk info ni..

    ReplyDelete
  9. memang wajar sekali jimat petrol..jika ada bajet lebih beli kereta hybrid pulak

    ReplyDelete
  10. Thanks for sharing! I did share about petrol saving tips too! http://48smart.blogspot.com/2013/09/petrol-saving-tips.html

    ReplyDelete
  11. Tips ini berjaya jika selalu diamalkan terutamanya cara pemanduan tu...

    ReplyDelete

Designed By