Breaking News

Monday, August 25, 2014

AirAsia Tawar 3 Juta Tempat Duduk Percuma

AirAsia tawar 3 juta tempat duduk percuma 
AirAsia tawar 3 juta tempat duduk percuma

AirAsia Tawar 3 Juta Tempat Duduk Percuma


Kalau you all dah miss offer yang sebelum ni atau plan nak travel lagi mulai 1 Mac hingga 24 October 2015, AirAsia kembali lagi dengan promosi tiga juta tempat duduk percuma untuk semua pengguna. Promosi ini melibatkan penerbangan AirAsia dan AirAsia X ke pelbagai destinasi domestik dan antarabangsa dengan harga serendah RM34 bagi penerbangan domestik manakala RM299 bagi penerbangan antarabangsa jarak jauh.

Tempahan
tiket boleh dibuat di SINI mulai semalam hingga 31 Ogos 2014. So jangan lepaskan peluang ni k.

20 comments:

  1. mesti ramai yang ambil peluang untuk bercuti kan nie

    ReplyDelete
  2. kena plan cuti betulx ni... grap the low fare

    ReplyDelete
  3. Fuhh.. menarik ni.. Thanks sharing Raudzah.. :)

    ReplyDelete
  4. Bagus betul AirAsia buat promosi cenggini. Lagipun, dekat-dekat hujung tahun ni sure ramai yang tengah merancang untuk bercuti sempena cuti sekolah akhir tahun nanti kan.

    ReplyDelete
  5. teringin tapi belom pernah dapat lagi. .hihi

    ReplyDelete
  6. suatu masa nanti....
    geram je tengok... tapi rezeki takde lagi....

    ReplyDelete
  7. Great chance to book a ticket for vacation!

    ReplyDelete
  8. wow sangat menarik
    Sila berkunjung disini Calrasepatrick.Blogspot.com
    saya blogger baru (:

    ReplyDelete
  9. roshe run, http://www.rosherunshoessale.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletonlinestores.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsusa.us/
    coach outlet, http://www.coachoutletstores.com.co/
    toms shoes, http://www.toms.us.com/
    ray ban sunglasses, http://www.raybansunglass.co.uk/
    nba jerseys, http://www.nbajerseys.us.com/
    michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutletonline.com/
    canada goose outlet, http://www.canadagoose.us.org/
    coach outlet store, http://www.coach-outlet-store.us.com/
    dansko outlet, http://www.dansko-shoes.us/
    pandora jewelry, http://www.pandorajewelryoutlet.us.com/
    hermes belt, http://www.hermesbelts.us/
    louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonus.us.com/
    louis vuitton outlet, http://www.louisvuittonoutlet.in.net/
    tory burch shoes, http://www.toryburchshoesoutlet.com/
    nike huarache, http://www.nikeairhuarache.org.uk/
    cheap nba jerseys, http://www.nbajerseys.net/
    air jordan 4, http://www.airjordan4.org/
    rolex watches, http://www.rolexwatches.in.net/
    air max 2015, http://www.airmax2015.in.net/
    air jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
    tory burch outlet, http://www.toryburchoutletonline.in.net/
    michael kors factory outlet, http://www.michaelkorsfactoryoutlet.us.org/
    cheap nike shoes, http://www.cheap-nikeshoes.cc/
    air max 90, http://www.airmax90.us.com/
    basketball shoes, http://www.basketballshoes.us.com/
    cheap jordans, http://www.cheapjordanshoes.in.net/
    0926maoqiuyun

    ReplyDelete

Designed By