Breaking News

Tuesday, August 26, 2014

Jalan-Jalan Ni Bakal Di Tutup Mulai Hari Ni

14 comments:

  1. alahai ...ttup plak jalan nyoo ..huhu

    ReplyDelete
  2. Mmg kena tau ni, silap2 drive kat situ boleh bercinta dgn trafik jem pulak klu salah timing nanti... Thanks sharing Raudzah.. :)

    ReplyDelete
  3. inilah "BALA" bila kerja kat area ni, syukurlah Big Boss aku tukarkan aku ke tempat lain selepas 31 ogos 2014 ni, yahoo. MERDEKKAAAAA!
    Terima kasih BIg Boss, jasa tuan, Allah S.W.T. sahaja yang membalasnya..

    ReplyDelete
  4. ermmm... naik lrt jer la untuk beberapa hari nie... huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Merdeka punye pasal, ape pun tak boleh. Haha. *sigh*

    ReplyDelete
  6. duduk kat rumah ampang... sambut merdeka kat hospital.. yey !

    ReplyDelete
  7. semoga negara kita akan Merdeka dari traffic jam...huhu

    ReplyDelete

Designed By