Breaking News

Thursday, August 21, 2014

Problem Dengan Online Advertising Support

 Online Advertising Support 

You all pernah come across Online Advertising Support tak? Sebenarnya dah tiga hari kita pening dengan Online Advertising Support ni. Kita tak pasti samaada kita sorang aje yang perasan atau you all pun boleh tengok sama, macam-macam online advert appear kat my Blog. Yang peliknya, macammana dia boleh appear ya coz kita tak subscribe/install any related software. 

 
 Online Advertising Support

Dan yang lagi pelik even dah deactivate banyak kali still appear. Penat tau. Nway you all ada problem macam kita tak? Please help me. Tq guys...

26 comments:

  1. takde pengalaman lagi camtu...semoga cepat selesai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hopefully MA..coz a bit messy..Could be my screensaver kot...nway thanks..

      Delete
  2. Replies
    1. Really..In that case my lappy ada problem kot..hmmm..

      Delete
  3. Tak pernah dengar la. Cuba cari solution kat forum.

    ReplyDelete
  4. ni kes macam mama dulu... mama hantar kedai je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke Mama..Nampak gayanya kalau tak boleh settle kena pergi kedai jugaklah..

      Delete
  5. Paparan Ok jer...selalu masuk, xpernah nampak pun...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agaknya kita aje boleh tengok kot..he..he. Tapi really peace off BM..macam-macam advert ada..

      Delete
  6. Tak ade pengalaman macam tu..
    Semoga problem cepat settle...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap-harap macam tulah Fidah..dah uninstalled banyak software tapi still tak ada effect..

      Delete
  7. emm,tak dpt jie nk tlong tapi msk blog ni ok jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its ok JS..nanati kita cari solution dia..

      Delete
  8. Replies
    1. Harap-harap macam tu MKL...serabut tengok banyak iklan ni..slow loading lagi..

      Delete
  9. Rasanya problem tu dtg dari lappy atau pc awak Raudzah. Dulu saya pun pernah mcm tu bila iklan nuff saya kluar iklan pelik2. Kgdg2 kat entri ada tulisan mcm2 warna. Saya try ke cyber cafe utk tengok dari source lain.. tp tak de. Bila saya hantar servis & install anti virus baru dia ok balik... clear je.
    Tak pastilah masalahnya sama atau tak, tp mcm tulah yg saya rasa. Saya pun tak berapa pandai sgt, cuma rasanyalah...

    ReplyDelete
  10. puteri rasa its not from your blog..maybe from you pc kot. Cuba buka your blog from another source. Harap cepat selesai ye

    ReplyDelete
  11. dah refresh banyak kali...tapi ada bluebirds je dear...another day ok :)

    ReplyDelete
  12. Yes, I agree with puteri, should be from your PC.

    ReplyDelete
  13. tak pernah plak noe kena lagi...virus kut...cuba update av dulu...

    ReplyDelete
  14. apa tu ..saya sllu ada masalah dengan nuf..dema suka main tarik2 status saya.byk kali dari status geli2 ke tak geli2.bila htr suport tiket bari dpt geli2.. eh ni asal iklan nuf ke apa ..

    so blur.

    cuba tgok pc ke uh...

    ReplyDelete
  15. Tak de pulak Raudzah....kena tanya pakar tu

    ReplyDelete
  16. mungkin ada adware dalam pc tu kot sis...

    ReplyDelete

Designed By