Breaking News

Thursday, September 4, 2014

Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

 
Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com 

Dah agak lama kita tak join mana-mana giveaway. So malam ni kita decide untuk join mini giveaway tajaan blogger Mamaniza. Syarat dia tak susah cuma kena follow dan like beberapa penaja aje. But it is ok coz hadiah dia memang berbaloi. Antaranya:

Goodie Beg - 40 pemenang (Mama) 
Top up RM 10 - 9 pememang 
Top up RM 5 - 5 pemenang 
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang 
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang 
Potrait - 2 pemenang 
Novel - 1 pemenang 
Shawl - 5 pemenang 
Dan Banyak lagi...

Giveaway ni bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014. So jomlah semua kita berkenalan dengan peserta-peserta yang lain sambil support blogger mamaniza.

Kalau you all nak join just klik kat SINI k.

28 comments:

  1. wah! lumayan jugak hadiah2 nya yer...macam rasa nak join jer...

    ReplyDelete
  2. all d bez sis
    moga kita sama2 ada rezeki nanti

    ReplyDelete
  3. Saya dh join juga.. good luck.. :)

    ReplyDelete

  4. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Selamat Meyambut Hari Kemerdekaan , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html (10sept)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html (13sept)

    ReplyDelete
  5. blogwalking sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. selamat bersegmen.. blogwalking dari segmen yang sama^^

    http://sihatitunikmat.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  7. Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniacom.html

    ReplyDelete
  8. salam.... dtg dr segmen yg sama.. goodluck! :D

    http://mrssempoi.blogspot.com/2014/08/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  9. Datang blogwalking sini.. jemput la singgah blog saya pulak ye...


    http://www.hafizhafizol.my/

    ReplyDelete
  10. Salam lya bw cne

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  11. Singgah BW dari segmen sama:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/iveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum dear,

    Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

    http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

    nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

    ReplyDelete
  15. Singgah blogwalking dari segmen yang sama.. goodluck ye! :)

    http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

    ReplyDelete
  16. Datang blogwalking dari segmen yang sama...
    Jemput ke blog KLA

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  17. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    good luck..

    ReplyDelete
  18. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete

Designed By