Breaking News

Thursday, September 25, 2014

Proton Iriz Di Lancarkan Secara Rasmi

Embedded image permalink
Pelancaran Proton Iriz

Proton Iriz Di Lancarkan


Proton Holdings Bhd akhirnya telah melancarkan secara rasmi kereta kompak pertama proton yang juga merupakan pesaing utama MYVI di Tanjung Malim pagi tadi. Mereka juga turut mengumunkan secara rasmi nama model Proton Compact Car itu sebagai Iriz dan ditawarkan dengan harga bermula RM42,438 hingga RM62,888 seunit.

PROTON-IRIZ-PRICELIST
Harga Proton Iriz


Proton Iriz Datang Dalam Pelbagai Warna

Berikut Adalah Antara Keistimewaan Proton Iriz:


 Kereta kompak dengan lima tempat duduk
Reka bentuk lampu depan yang menarik

Kereta pertama buatan Malaysia yang tidak perlu gunakan kunci. Switch on aje dah boleh 
drive.

Siapa kata rumah/office je boleh ada WiFi? Dalam kereta ni pun boleh!!

Not bad. Cantik kereta ni kan. So pada sapa-sapa yang berminat bolehlah buat tempahan sekarang. Sure long que punya.

17 comments:

  1. Waaa..harga dia dah nak sama dgn harga keta MYVi saya la...boleh tahan juga ni.

    ReplyDelete
  2. nk booking pon lesen xde lgi..hihi

    ReplyDelete
  3. tadi baru pergi tengok...cantik gak...

    ReplyDelete
  4. Waner kuning tu sgt ohhsem! Hiks!

    ReplyDelete
  5. Boleh tempah 1.3 cvt tapi tambah aksesori GPS, keyless entry dan DLR?

    ReplyDelete

Designed By