Breaking News

Sunday, September 28, 2014

Terima kasih Nuffnang

Terima kasih Nuffnang

Alhamdulillah, pagi ni bile check kat Nuffnang, ada satu lagi CPUV yang tersangkut kat Blog Santai. So inilah pertama kali ada dua ongoing CPUV berlegar-legar kat Blog Santai pada satu masa. Sanopy Lactacyd dan juga Seng Heng Online Store. Thank you so much Nuffnang, Sanopy dan juga Seng Heng kerana memilih Blog Santai untuk mempromosikan produk di atas.

Dan terima kasih juga untuk rakan-rakan yang sudi berkunjung ke Blog Santai dan meringankan tangan untuk sama-sama menyumbang kepada tabung Nuffnang Blog Santai. Moga Allah murahkan rezeki you all semua.


25th Anniversary Promotion
Anniversary Seng Heng Ke 25

Kalau you all nak tau, Senheng ada menyediakan perkhidmatan Online Store untuk memberi kemudahan kepada pelanggan-pelanggan yang ingin berurusan dengan mereka. So Kalau you all nak shopping kat Seng Heng tak perlu pergi ke kedai lagi. Boleh beli di online aje melalui: www.senheng.com.my. Macam-macam promosi melibatkan pelbagai barangan elektrik boleh didapati di sini sempena 25 tahun usia penubuhan Senheng. Mudah, murah dan menyenangkan.



Senheng PlusOne Card

Selain daripada tu, you all juga boleh mendaftar sebagai ahli Senheng PlusOne Card. Pelbagai keistimewaan akan diberi kepada ahli yang berdaftar. Menarikkan. So guys tunggu apa lagi..Jom shopping di Senheng !!!


19 comments:

  1. tahniah ...sy pn ad 3 ongoing..hehe..

    ReplyDelete
  2. tahniah...saya dh lama xdpt sis....

    Burung biru jgk yg keluar sis..

    ReplyDelete
  3. maknanya memang blog terpilih lah ya yang dapat...saya pun ada juga. masih tak faham bagaimana nuffnang pilih

    ReplyDelete
  4. wah! tahniah akak! chayok2! berusaha lgi..

    ReplyDelete
  5. sanofi saya baru credited semalam. dia nak suruh saya cashout kot ujung bulan ni. hihi
    tahniah kak dpt cpuv baru

    ReplyDelete
  6. kebetulan masuk sini , senheng lak menari2 ... done klik dear .

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah... rezeki kak raudzah lagi.... senheng tengah tido la pulak.....sobs

    ReplyDelete
  8. Tahniah..semoga makin lebat lagi yer lepas ni..hehe

    ReplyDelete
  9. alhamdulilah rezeki... tahniah..nak klik2 tapi y keluar burung biru je..hehe

    ReplyDelete
  10. tahniah raudhah...noe pun dapat jugak...:)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah Tahniah Raudzah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.
    Skrng ni asyik burung biru je pulak.. :D

    ReplyDelete
  12. Tahniah dan semoga sentiasa di murahkan rezeki...

    ReplyDelete
  13. tahniah sis... semoga dimurahkan lagi rezeki :)

    ReplyDelete

Designed By