Breaking News

Sunday, October 26, 2014

7 Hari 7 Malam KFC

7 Hari 7 Malam KFC

Dalam dunia ni ada macam-macam ragam manusia. Yang tak pernah kita bayangkan berlaku pun ada. Macam kisah seorang wanita di China yang telah menghabiskan masa selama 7 hari 7 malam di KFC kerana putus cinta. Beliau yang tidak sanggup pulang ke rumah selepas ditinggalkan kekasih mengambil keputusan untuk "berehat sementera" di KFC bagi menenangkan diri. Sepanjang berada di KFC beliau memesan kepak ayam dan kentang berulang kali. 

The best part tiada siapa yang menyedari kehadiran wanita tersebut sehinggalah hari ke tujuh kerana KFC tersebut beroperasi 24 jam. Di samping itu pertukaran syif pekerja juga membuatkan pihak restaurant mengambil masa untuk menyedari kehadiran wanita tersebut. Namun pada hari ke tujuh belilau mengambil keputusan untuk beredar setelah bosan makan kepak ayam sepanjang 7 hari...So cute lah this girl..apa-apa pun pandai dia pilih tempat untuk "berehat" ..sure kat KFC ada WIFI kan..he..he..

18 comments:

  1. Boleh juling mata kalau makan kfc banyak2 tanpa henti..:D
    salam hujung minggu Raudzah

    ReplyDelete
    Replies
    1. My favorite KFC..he..he.

      salam hujung minggu Fidah...

      Delete
  2. haha..pelik je.saya kalau frust nanti nak lepak secret recipe lah..tapi takde yang 24 jam kot.hehe

    ReplyDelete
  3. sure banyak menternak lemak selama tu. ayam bergoreng byk myk. tp mmg kiut cara dia layan putus cinta. hadoi. 7 hari baru org perasan

    ReplyDelete
  4. KFC subhah...kalau tak dah juling jugak mata makannye hari2...

    ReplyDelete
  5. ok la tu..dri dia g bnuh diri ke..kes ni mkn byk2..mesti puas ati kan..hik3..timm pun lma xmkn kepsi..huhu..

    ReplyDelete
  6. Ada jugak macam ni?
    Takut ada rakyat Malaysia yang tiru pulak lepas ni.
    *Kat Seremban pun ada KFC 24Hr.
    Hehe..

    ReplyDelete
  7. kan..?? sha pun rasa comey sangat dia buat camtu.... semua sebab putus cinta... hewhew

    ReplyDelete
  8. Muak juga klu makan ayam mc tu hari2.. boleh muntah ayam tu hukhuk.. :D

    ReplyDelete

Designed By