Breaking News

Saturday, October 4, 2014

Aliran Trafik Di Lebuhraya Meningkat

Aliran Trafik Di Lebuhraya Meningkat

Aliran Trafik Di Lebuhraya Meningkat



Aliran trafik di beberapa lebuhraya termasuk Lebuhraya Utara-Selatan (PLUS) dan Lebuhraya pantai Timur (LPT) kini dilaporkan bergerak perlahan dan dijangka meningkat menjelang petang apabila semakin ramai pengguna jalanraya bergerak pulang ke kampung masing-masing untuk menyambut Aidil Adha esok.
Kalau you all berada di atas jalanraya pada ketika ini atau baru nak bergerak, hati-hati semasa memandu ya. Pastikan kereta you all berada dalam keadaan yang baik dan memandu dalam kelajuan yang dibenarkan. Kalau letih berhenti k. Tak perlu rushing coz hari raya esok ya bukan hari ni. Dan ingatlah orang tersayang. Have a safe journey everyone!!!..


11 comments:

  1. makin ramai balik kg hari ni . sis jer yg tak balik .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis Vee raya kat KL ya...kita dah ada kat kampung tau...line pun on off on off...

      Delete
    2. hehe, takpelah, raya ni break kejap dari blogging. salam Aidiladha untuk semua! kite raya kat KL je :)

      Delete
  2. Semoga selamat sampai ke destinasi bagi yang sedang dalam perjalanan.

    ReplyDelete
  3. cuti aidiladha makin meriah kereta kat jln raya
    jln makin jem

    ReplyDelete
  4. Hari raya esok tapi masjid Kg.Baru KL bertakbir hari ni.....berhati-hati ketika memandu..

    ReplyDelete
  5. Semoga selamat perjalanan pergi & pulang. Semoga ceria selalu..
    promoted content sun silk.. :D

    ReplyDelete
  6. Tu laaa..mase jumaat hari tu, ana tgk jalan menghala ke selatan/pantai timur jem habiss.. Huhu. Semua pakat balik kampung.

    ReplyDelete

Designed By