Breaking News

Thursday, October 16, 2014

Bangkai Tikus Dalam Cawan Kopi

Anak Tikus Dalam Cawan Kopi

Cuba you all bayangkan ada bangkai tikus dalam cawan kopi setelah selesai menghirupnya. Waduh...siapa punya kerja ni? Over lah dia orang ni. Takkan lah tak perasan ada bangkai tikus dalam cawan ketika mencurahkan air dalam cawan tersebut. Biarpun kopi tu gelap sekalipun, confirm perasan kan. Kecualilah dia sediakan kopi tu dalam gelap. Tak perasan tikus tu dah terjun dulu dalam cawan. Hmmm...

Dead mouse 'found in McDonald's coffee'
Anak Tikus Dalam Cawan Kopi

Menurut Ron Morais dari Frederiction, Kanada, ketika mula minum, beliau menggunakan penutup cawan, tetapi ketika buka penutup itu untuk menghirupnya sehingga habis, dia menemui anak tikus. Hmm...Siapa nak sabotaj siapa ni? Apa-apa pun kalau benar bagai dikata memang kes ini tak boleh dimaafkan..memang nakal siapa yang buat hal ni...


26 comments:

  1. haiyo kembang tekak..

    Raudz, Sal tukar url blog..huhu. ni link baru : blognisalpunya.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Salam singgah petang di sini...gelinya tengok....

    ReplyDelete
  3. kembang je rs tekak.eee menggelikan. bangkai lg tu... kopi kan kuat perasa dia, sure tak terasa ada bau2 pelik. bila dah habis hirup baru perasan ada binatang comel di dlm. yaks..

    ReplyDelete
  4. mau keluar semua isi perut nih ... klu kena sakit mmg saman je la gamaknya .

    ReplyDelete
  5. ni yang bertambah sedap nih..

    ReplyDelete
  6. sangat meloyakan...tetiba rasa nak muntah

    ReplyDelete
  7. all three are active...ketuk ketiga tiga sekali :D

    ReplyDelete
  8. iskkk!!! nak muntah lah...bulu ke air liur tikut mati tu dah masuk badan..alamak kejam tu, pelik rasanya

    ReplyDelete
  9. huwaaaa menciklaaa camni... kenapaaaa?? bangkai plak tu... yerkkkkk muntah renbow camni :(

    ReplyDelete
  10. Eeeww! Muka si Ron tu boleh senyum lagi. Macam ok je kalau kena lagi hehehe.

    ReplyDelete
  11. ala... nak keluar isi perut dah ni !

    ReplyDelete
  12. Eee..yalks! Tikus kot! Gelii. Syukur Malaysia masih aman.

    ReplyDelete
  13. Adehhh.. dah hirup smpi abis pulak tu errrr.. kembang tekak..:D :D
    promoted content.. :)

    ReplyDelete
  14. berbahaya ka kalau terminum kopi ada bangkai tikus???.. hishh

    ReplyDelete

Designed By