Breaking News

Wednesday, October 1, 2014

Bloglist October Blog Santai

Roses Untuk 10 Pengomen Tegar

Bloglist October Blog Santai


Alhamdulillah, biarpun aktiviti Blog Santai agak berkurangan sekarang ni kerana tuntutan kerja, masih ada yang setia dengan Blog Santai. Meninggalkan komen di setiap entry-entry yang disediakan. Thank you so much guys. I am really appreciate that. Dan untuk Bulan September inilah dia carta pengomen Tegar Blog Santai.


Tahniah Khir kerana masih kekal menjadi juara carta. Khir memang terkenal antara blogger sporting yang sentiasa menyokong aktiviti di Blog Santai dari dulu lagi. Dan khir juga adalah antara nama-nama yang selalu muncul di tangga teratas untuk blog-blog yang lain juga. Dan tahniah juga untuk Acik Idah yang pertama kali tersenarai. You all semua akan berada di Bloglist Istimewa Blog Santai untuk bulan oktober. 

Pada yang tak tersenarai, seperti biasa kita juga nak ucapkan jutaan terima kasih kerana sudi menyokong Blog Santai walaupun malu untuk meninggalkan komen. Jangan malu-malu k and keep supporting Blog Santai ya.


Bloglist Istimewa Bulan November


Dan untuk bulan November, kita ada 10 slot tambahan untuk mereka-mereka yang ingin berada di Bloglist istimewa Blog Santai. Pilihan kita akan dibuat berdasarkan penyumbang terbanyak trafik ke Blog Santai sepanjang bulan Oktober. So kalau you all berminat bolehlah promote entry ni kat kawan-kawan. Sambil-sambil tu followlah Blog Santai sekali ya. Dan pada yang ada Google+ akaun boleh add/follow Blog Santai juga k. 

Hadiah istimewa akan diberi kepada lima penyumbang trafik paling tinggi bagi bulan oktober 2014. So good luck semua. 


30 comments:

  1. tahniah juga.

    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segmen-happy-birthday-miss-balqis.html

    ReplyDelete
  2. tahniah semua.. ala acik tak ada di situ

    ReplyDelete
  3. tahniah semua yg permah di atas
    abg khir suatu ketika dulu juga rajin mengomen kat blog sy
    pengomen terbaik. ada isinya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup khir memang antara bloggers yang rajin tinggalkan komen kat blog rakan-rakan yang lain..

      Delete
    2. yep yep yep... ehehee.. Blog Yumida tu org sekali komen bnyk2 sgt.. tenggelam saya huhu.. :D

      Delete
  4. cantik sgt sgt munga tuuuu... PJ sukerr.... nak gak, oct PJ punyer bday, kalau ada lebih sekuntum dua, blh la tu kan ;P

    ReplyDelete
  5. tahniah kepada semua yang tersenarai...last month puteri agak kebizian :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat mereka ..... bilalah nak masuk carta balik ni agaknya hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah pada semua...noe dah jarang2 BW...hehehe...tu yg x tersenarai agaknya...

    ReplyDelete
  8. Yey! Ana da masuk bloglist akak. Hihi..macehh akak. Opss! Terkeluar bahase alien. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Ana..Ana dah dua bulan ada di Bloglist Blog santai tau..

      Delete
  9. Alhamdulillah.. number one hehee... Thanks Raudzah.. thanks blog santai. Semoga terus sukses! Tidak lupa juga, tahniah kpd rakan2 lain yg tersenarai... :) :)

    ReplyDelete
  10. Tersenarai lagi.
    * sedang tersenyum gediks sensorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah Doc & terima kasih ya..selalu support Blog santai

      Delete
  11. ehhh sha masih ada lagi... tenkiu2... syg kak raudzah... tahniah untuk diri sendiri... mihmih

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah...masih tersenarai.
    T.kasih pd yg lain juga

    ReplyDelete
  13. Tahniah bro Khir....
    Uishhhh... hadiah?? Nakkkkkkkk

    ReplyDelete

Designed By