Breaking News

Thursday, October 9, 2014

Cara Mudah Perbaiki Rezeki

Cara Mudah Perbaiki Rezeki

Salah satu Cara memperbaiki rezeki adalah dengan memuliakan IBU.

Sayangi, hormati dan muliakan ibu. Jangan sesekali abaikan mereka. Mulakan hari-hari kita dengan iringan doa dan Al Fatihah untuk mereka. Moga-moga rezeki kita mengalir tanpa henti. 

26 comments:

  1. betul tu raudhah...anak buah pernah cakap...dia kata bila dia bagi duit kat mak dia...rasa macam cukup je duit sampai hujung bulan...kalau tak bagi...mesti tak cukup duit...so dia decide...bagi lagi byk untuk mak dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Itu yang terbaik Noe...

      Delete
  2. Yup! Setuju! Adiahkan fatihah pepagi hari2, akan menjadikan rezeki kita murah jee.. :)

    ReplyDelete
  3. insyallah,,akan sentiasa memuliakan ibu yang saya sayang..

    ReplyDelete
  4. Dengan memuliakan ibu setuju pakai banget,kalau yang tidak baca al fatihah tapi rezekinya banyak itu bagaimana

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan singgah pagi dear...ibu segalanya bagiku walaupun ibu telah kembali kepada maha pencipta...Al-Fatihah sentiasa mengiringi untukmu ibu...

    ReplyDelete
  6. she's my everything.. even if dah kawen..

    ReplyDelete
  7. http://madey09.blogspot.com/2014/10/riadah-sosial-maya-blog.html terima kasih ..klik blog Etuza ya

    ReplyDelete
  8. sb itu Islam kata , syurga di bawah tapak kaki ibu ...

    ReplyDelete
  9. Insha Allah.. Terima kasih atas peringatan...

    ReplyDelete
  10. setuju sangat...no matter what, ibu memang kena didahulukan

    ReplyDelete
  11. sunsilk and rhb for you...good nite :)

    ReplyDelete
  12. terbaik ..banner tu dalam entry Etuza terkesan denagn bennar untuk Ibu kita semua..

    ReplyDelete
  13. Redha ibu keredhaaan Allah kan. Ibu tetap ratu hatiku...

    ReplyDelete
  14. Betul tu RDZ..Muliakan ibu, hargai ibu,kasihi ibu..insyaAllah rezeki kita akan sentiasa murah..

    ReplyDelete
  15. Ada anak-anak patient yang kuang ajo ngan makbapak dorang masa hantar pi klinik.
    Saya pernah tanya sinis sambil tunjuk kat bapak dia, " Ni siapa?"
    Saja nak tengok& dgr camne jawapan dia.

    ReplyDelete
  16. Sha pernah memberontak dan kadangkala rasa annoying dengan sikap mama, tapi tak pernah nak membelakangi dia.. hari2 teringat dia bila dah kawin and tinggal jauh dari dia...

    tapi sha setuju, buat baik dengan ibubapa pasti ada ganjarannya :)

    ReplyDelete
  17. Kasih ibu membawa ke syurga...
    rhb lagi.. :)

    ReplyDelete

Designed By