Breaking News

Tuesday, October 28, 2014

Hadiah Istimewa Bulan October

Hadiah Istimewa Bulan October
Hadiah Istimewa Bulan October 
Untuk semua pembaca Blog Santai, you all nak hadiah tak? Kalau nak, kita ada berita gembira untuk you all semua. 8Share ada menawarkan hadiah istimewa untuk pemenang-pemenang bertuah bagi bulan Oktober. Cara nak menang senang aje. Sila follow steps kat bawah ni ya: 
1. Snap gambar mengenai apa yang you all nak buat dengan duit yang you all menang
 2. Post gambar kat Instagram atau Twitter dengan caption yang menarik
3. Tag #OctoTreats dalam caption tu dan kongsikan post tersebut. 
4.  Masuk kat Instagram page, dan buat post dengan hastag #OctoTreats. Pastikan copy the link k.
 
5. Masuk kat Twitter page, buat posting dengan hashtag #OctoTreats. pastikan copy the link k. 
6. Isikan details & permalink dalam form ni.

Kalau you all belum ada lagi akaun 8Share, boleh daftar di SINI ya. Tak rugi tau coz 8share selalu ada contest macam ni dan claim untuk cash out pun cepat aje dapat. Alhamdulillah kita dah banyak kali cash out...
Inilah Hadiah Mingguan Yang Menanti Semua.

Contest ni bermula dari 10 October hingga 30 October. So tinggal dua hari lagi tau. Jom cepat k...

23 comments:

  1. mcm nak join, tp segan nak tempek gambar. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join Yumida..Kalau segan masukkan aje gambar apa yang kita nak buat dengan duit tu..Ok kot coz I did the same thing..he..he...nway good luck ya...

      Delete
  2. menarik gak ni, oct bday pj, tak dpt hadiah lagi ni, blh gak grap hadiah ni kan BS? :)

    ReplyDelete
  3. all the best untuk sesiapa yang join :) dapat hadiah tu yang best

    ReplyDelete
  4. wahh macam menarik jer niee... :D

    ReplyDelete
  5. pernah register dengan 8share tapi lepas tu sonyap yo.

    ReplyDelete
  6. ya...kalau ada masa lebih tu boleh juga buat la..terima kasih kerana berkongsi

    ReplyDelete
  7. contest yang menarik...good luck to you :)

    ReplyDelete
  8. baru teringat nak buka 8 share ... education uk .

    ReplyDelete
  9. Wahh menarik juga ni.. baru kluar promoted content kat sini.. :D

    ReplyDelete
  10. michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net/
    nike air force 1, http://www.airforce1.us.com/
    soccer jerseys, http://www.soccerjerseys.us.com/
    mulberry outlet, http://www.mulberryoutlet.com.co/
    lacoste polo shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
    michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
    toms outlet, http://www.tomsoutlet-stores.com/
    polo ralph lauren, http://www.poloralphlauren.us.org/
    nike free uk, http://www.nikefreerunning.org.uk/
    ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
    christian louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
    cheap nhl jerseys, http://www.nhljerseys.us.com/
    the north face clearance, http://www.thenorthfaceclearances.us.com/
    north face outlet, http://www.thenorthface.me/
    rolex watches uk, http://www.rolexwatches-uk.co.uk/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
    louis vuitton bags, http://www.louisvuittonbag.us.com/
    mbt shoes, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
    chanel handbags, http://www.chanelhandbags-outlet.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
    cheap oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
    the north face uk, http://www.thenorthfaces.org.uk/
    jordan shoes, http://www.jordan-shoes.us.com/
    hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
    oakley sunglasses, http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.com/
    abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch.us.com/
    0926maoqiuyun

    ReplyDelete

Designed By