Breaking News

Wednesday, October 29, 2014

Pageview Blog Santai

Pageview Blog Santai

Pageview Blog Santai


Semalam masa kita view Blog Santai punya pageview untuk minggu ni, agak terkejut sikit coz tak sangka Blog Santai punya pageview untuk minggu ni kebanyakannya datang dari US. Sebenarnya dah lama tak tengok statistik ni. Dan memang tak sangka taburan pengunjung tu agak jauh berbeza. Kalau dulu pengunjung dari Malaysia yang menjuarai carta dengan jarak yang besar, kali ni dah berubah. Bila tengok monthly punya statistik pun pengunjung dari US menjuarai carta. Thank you so much everyone.

Dan kepada pengunjung-pengunjung dari negara lain seperti France, Indonesia, Canada, Germany, spain, India, Rusia dan juga China, welcome on Board. Dan pastinya kita tak lupa kepada pengunjung dari Malaysia yang sudi singgah kat Blog Santai. Thank you so much guys...I am really appreciate that...Keep supporting Blog Santai k...


22 comments:

  1. agak2 ada rakyat malaysia yg duk kat negara lain baca blog kita kan. serata dunia. pv us lebih tggi dari pv malaysia. entry blog akak memikat jiwa pembaca di us

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin jugak Yumida..yalah malaysian kan ramai abroad...

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks Ilham..In Shaa Allah nanti adalah rezeki you..

      Delete
  3. Alhamdulillah Tahniah.. saya pun bnyk org us juga dtg. Kdg2 pelik juga eh hehee.. Apa pun semoga terus sukses.. mcd sini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks KHir...kita serupa...nway mungkin Malaysian yang ada di US kan...

      Delete
  4. Replies
    1. Tak adalah hebat Sal..mungkin kebetulan kot...

      Delete
  5. well..sebenar saya la tu peminat setia dari amerika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesuatu sangat ya...he..he... Nway thanks BL selalu jugak singgah sini..

      Delete
  6. syabass..blog santai mmg ohsem.!!
    hrp bkn CIA yg sumbg trafik dr US..hehe! >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks AA...harap-harap tak lah kan..he..he

      Delete
  7. wow..mesti banyak entri menarik tu kak

    ReplyDelete
  8. ada secret admire dari US ke? hihi.
    btw, tahniah!!

    ReplyDelete
  9. tahniah kak raudzah... weewittt.... banyak orang dari oversea ye...

    ReplyDelete
  10. blog akk memang hebat! tahniah kak.. :)

    ReplyDelete
  11. Semoga terus suksess Raudzah...
    Tahniah

    ReplyDelete
  12. Tahniah Raudzah,.... mmg hebat blog santai nikan...

    ReplyDelete

Designed By