Breaking News

Tuesday, October 7, 2014

Salam Dari Laos

Salam Dari Laos

Salam Dari Laos untuk semua pembaca Blog Santai. My second day in Loas. A quiet & safe place. Just like Bali, I like this place. The people are very friendly. Smiling all the way. Our hotel just nearby Sungai Mekong. Walking distance. Tak sampai 10 minit. Walaupun on official trip but still looking forward untuk take part dalam water festival tomorrow. So sorry kalau kita tak tak sempat singgah blog you all...Nway thanks so much pada yang sudi singgah di Blog Santai ya...Have a good day everyone...

20 comments:

  1. Selamat bercuti..bestnye kalau dapat ke sana :)

    ReplyDelete
  2. Amboi..masih mood bercuti. Hehe. Salam Rabu kak. ^_^

    ReplyDelete
  3. Serampang dua mata apa salahnya. Yg official dijalankan dgn betul ada terluang masa gunakan utk makan angin sekali..

    ReplyDelete
  4. wah...jalan lagi raudhah...happy holiday raudhah...

    ReplyDelete
  5. Bestnye melancong! Happy vacation Raudzah.. enjoy ur holiday :)

    ReplyDelete
  6. Jalan2 lagi ye kak raudzah... bestnyaaaa hidup... hihi

    ReplyDelete
  7. Wah.. Bestnya... Jenjalan je dia..

    ReplyDelete
  8. buatlah label ttg travel . klu x nak tepek muka pun x pe . sis suka baca blog travel nih . 2x proton dear . semoga dipermudahkan percutiannya ...

    ReplyDelete
  9. Wahh... slmt bercuti & berhibur.. have fun k.. :) :)

    ReplyDelete
  10. Selamat berjalan.
    No worries.
    Have a safe trip.

    ReplyDelete
  11. Saya yg x travel ni pun xde masa nak BW banyak2.

    ReplyDelete

Designed By