Breaking News

Friday, October 3, 2014

Terima Kasih Nuffnang & Para Pengiklan

Terima Kasih Nuffnang & Para Pengiklan

Terima Kasih Nuffnang & Para Pengiklan


Bulan October ni memang meriah dengan iklan Nuffnang. Alhamdulillah Blog Santai juga tak terkecuali. Syukur sangat-sangat coz ada tiga lagi CPUV terbaru dari Nuffnang singgah kat Blog Santai. Thank you so much Nuffnang, Proton Iriz Sunsilk dan juga RHB kerana memilih Blog santai untuk mempromosikan produk you all. Jangan lupa visit website dia orang ya. Ada contest menarik untuk dimenangi tau..Lumayan hadiah dia..

Dan kita minta maaf kalau ada yang terasa dengan entry ni. Sebenarnya ini adalah merupakan entry penghargaan kepada pihak pengiklan dan juga Nuffnang, bukan untuk menunjuk-nunjuk. Bagi kita sendiri, setelah hampir dua tahun berblogging, inilah kali pertama Blog Santai menjadi pilihan pihak Nuffnang dan juga pengiklan untuk mempromosikan produk mereka secara serentak. Jutaan terima kasih kepada you all semua yang selalu meyokong Blog Santai. Mudah-mudahan rezeki you all semua akan dimurahkan Allah.

Kita tak ada tips yang nak dikongsikan untuk membolehkan sesebuah blog dipilih. Mungkin ini hanyalah secara kebetulan dan rezeki Blog Santai. Cuma satu yang kita notis, sejak status Blog Santai bertukar kepada Gliterati, memang banyak iklan yang singgah. Mungkin keutamaan diberi kepada members kot. So kepada mereka-mereka yang belum terpilih, jangan putus asa ya. Mungkin rezeki belum ada lagi. Kita pasti one day mesti ada. 

Yang penting berblogging lah secara konsisten. Dan pada yang dah dapat CPUV, berusahalah untuk mendapatkan trafik yang tinggi kerana ia akan membantu jumlah earning yang diperolehi. Lagi tinggi trafik lagi besar jumlah earning yang masuk. So good luck semua.

20 comments:

  1. tahniah..kathy tumpang hepi sesangat..

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat. Sesuatu untuk kamu di blog KA . TQ http://www.kesumaangsana.blogspot.com/2014/10/re-publish-n3-pendek-tentang-adik-tapi.html, byk tu tahniah yer

    ReplyDelete
  3. wiwit.. menari-nari nuffnang. jom tolong menolong. hahaha

    ReplyDelete
  4. chayok! usaha lgi bg dpt brbyk cpuv kan kak..
    menunjuk ke entry cenggini..xkot..kita nak semua org yg brblogging pun sama2 dpt manfaat klau join nuffnang..hehe..

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat RDZ..AB singgah lagi nanti kite klik ye..tahniah..

    ReplyDelete
  6. kite nak dengki kat awak boleh tak kak raudzah??? hahahaha.... alhamdulillah... rezeki banyak... tahniah tau :)

    sayangnya nuff tido plak semua time ni,,,, huwaaaa

    ReplyDelete
  7. tahniah ... semoga rezeki terus melimpah ... rhb sini .

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah tahniah.. semoga sentiasa dimurahkan rezeki... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  9. tahniah raudzah...rezeki bulan oktober :)

    ReplyDelete
  10. sime darby and proton...good night :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. Berlipat ganda rezeki Raudzah.

    ReplyDelete
  12. Tahniah diucapkan.. Jgn lupa buat makan makan he he

    ReplyDelete

Designed By