Breaking News

Saturday, November 22, 2014

5 Khasiat Air kelapa Muda

 5 Khasiat Air kelapa Muda

Khasiat Air Kelapa Muda

Khasiat Air Kelapa Muda


You all suka minum air kelapa muda tak? Mesti ramai yang sukakan. Actually, air kelapa ni adalah one of my favorites. Kalau pergi ke Tawau, Sabah, air kelapa bakar adalah salah satu menu kesukaan kita. Rasanya Sedap sangat dan agak berbeza. Mungkin sebab dibakar kot. Anyway mungkin ramai yang tak tau, air kelapa ni bukan hanya sedap tapi banyak khasiat dia. Antaranya adalah ia boleh membantu sel-sel dalam badan kita melawan serangan pelbagai virus kerana semulajadi nya ia mengandungi "anti-viral & anti fungus". So kalau you all tak suka memang rugilah.

5 Khasiat Air kelapa Muda
5 Khasiat Air kelapa Muda

10 comments:

  1. Kelapa muda semestinya terbaik..
    Lagi2 kalau kat kg diorng bakar sebelum keluarkan air ..sedappp..:D

    ReplyDelete
  2. Saya mmg suka air kelapa muda... feveret.. :)

    ReplyDelete
  3. suka2..rugi la org yg xsuka aiq nyoq ni..tpi kekdg kedai suka letak gula byk, xrsa dah kemanisan asli..

    ReplyDelete
  4. Dulu suka sgt minum sampai bapa sy mngeluh kelapanya tak smpat bsar... Hehe

    ReplyDelete
  5. Sedapnya...
    part lose fat tu...menarik nampaknya

    ReplyDelete
  6. lama dah tak minum air kelapa ni.. rasa mcm nk cari pulak

    ReplyDelete
  7. klu balik kg , mmg kelapa muda lah yg saya cari ... inti sini .

    ReplyDelete
  8. Suka juga.
    Kalau dapat coconut shake best jugak ni.

    ReplyDelete

Designed By