Breaking News

Monday, November 10, 2014

Air Asia Tawar 3 Juta Tempat Duduk Percuma

Air Asia Tawar 3 Juta Tempat Duduk Percuma

Berita baik untuk rakan-rakan semua. Promosi AirAsia kembali dengan menawarkan 3 juta tempat duduk percuma untuk pelbagai destinasi domestik dan antarabangsa. Tempat duduk percuma itu ditawarkan untuk tempahan menerusi www.airasia.com dari 10 hingga 16 November untuk tempoh perjalanan dari 10 Jun 2015 hingga 17 Januari, 2016. So jom semua....Plan percutian you all sekarang. Sapa cepat dia dapat..


13 comments:

  1. tak tau nak kemana lagi la...belum buat belanjawan tahun depan lagi...hehe

    ReplyDelete
  2. bila kita nak naik ini kapa tebang ehe..e.e....

    ReplyDelete
  3. sudah selesai...
    cuti sekolah bestkan

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak merancang perjalanan menaiki pesawat...

    ReplyDelete
  5. AA asyik buat promo macam ini tiap tahun. Macam manalah MAS tak pening kepala nak tanggung kos dan kerugian yg berbillion... semua org lari cari AA...

    ReplyDelete
  6. tambang jer free . yg lain tetap ada caj ... kaki travel suka ni .

    ReplyDelete
  7. tambang dah murah tapi duit plak yang kering...sedih betul

    ReplyDelete
  8. Ni mmg menarik.. thanks sharing Raudzah.. :)

    ReplyDelete
  9. Tak pernah pun try booking tiket free melalui promosi AA ni....kalau beli, lagilah tak pernah haha...

    ReplyDelete
  10. aku tak pernah naik flight..hu3..ada kosong lagi tak

    ReplyDelete

Designed By