Breaking News

Monday, December 22, 2014

Topik Hangat Di Facebook Sepanjang Tahun 2014

Topik Hangat Di Facebook Sepanjang Tahun 2014
Topik Hangat Di Facebook Sepanjang Tahun 2014

Topik Hangat Di Facebook Sepanjang Tahun 2014


Lagi 9 hari kita akan meninggalkan tahun 2014. Banyak sungguh peristiwa besar yang berlaku sepanjang tahun 2014. Antara 10 topik terhangat yang menjadi pilihan pengguna facebook sepanjang tahun 2014 berdasarkan jumlah post, komen, likes, gambar dan video yang di kongsi di laman facebook adalah seperti berikut:

1. Kejohanan piala dunia di Brazil
2. Wabak Virus Ebola
3. Pilihanraya Brazil
4. Kematian Robbin Williams
5. Cabaran Ice Bucket
6. Konflik Di GAZA
7. Malaysia Airlines
8. Kejohanan Superbowl
9. Micheal Brown/Fergusen
10. Sukan Olimpik Musim Sejuk

Daripada 10 topik diatas, 5 topik juga turut dikongsi di Blog Santai. Nampaknya Blog kita tak begitu uptodate..he..he. So pada sesiapa yang agak ketinggalan macam kita, bolehlah baca summary kat atas ya. At least tau jugalah kan antara topik hangat yang dibincangkan oleh penduduk dunia sepanjang tahun 2014.

17 comments:

  1. MACAM2 YER SAMPAI TAK SEDAR NAK MASUK TAHUN BARU DAH

    ReplyDelete
  2. dah samapi penghujung 2014... ermmm banyak perkara yang berlaku yg pasti meninggalkan kesan kepd dunia tak berkecuali Malaysia..

    ReplyDelete
  3. Inti dan promote content untuk sis...

    ReplyDelete
  4. 2014 ni adalah tahun yang sukar. Banyak musibah yang menimpa di seluruh pelusuk dunia.

    ReplyDelete
  5. tragedi MH370 dan MH17 tu memang meninggalkan kesan..huhuhu

    ReplyDelete
  6. satu perkara agak sukar lupakan sampai bila..bila

    ReplyDelete
  7. masa kes Malaysia Airlines... hari2 menatap cerita yang sama... hampir berbulan.. skarang je senyap...

    ReplyDelete
  8. Malaysia airlines la paling banyak sekali diperbincangkan di Malaysia, Gaza pun sama. Banyak air mata 2014, byk darah terkorban 2014.

    ReplyDelete
  9. Kisah yang palingterkesan Gaza dan MAS. Penuh air mata dan tragis. jemput berkunjung ke blog saya http://mummyfiras.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. moga2 2015 akan bertambah baik dan dunia akan lebih aman lepas ni

    ReplyDelete
  11. Banyak dugaan pada tahun ni aspecially kita sbgai rakyat malaysia MH379 dan MH17.. moga tahun depan lebih baik utk semua :D

    ReplyDelete
  12. dah nak berakhir dah tahun 2014...semoga tahun 2015 memberikan sinar baharu buat semua...

    ReplyDelete
  13. Pasal GAZA and MH370 tu...memang sedih la

    ReplyDelete
  14. 2014... Banyak meninggalkan kenangan pahit dan malapetaka. Manisnya agak kureng...

    ReplyDelete
  15. MH370 ttp dinantikan jawapannya.. semoga Allah permudahkan segalanya... aamiin.

    ReplyDelete
  16. plg yg x dpt diluapakn rakyat malaysia adalah nahas mh370 yg kekal misteri hingga hari ini .. oldtown .

    ReplyDelete

Designed By