Breaking News

Monday, June 1, 2015

Shopping Di Zalora


Jom Shopping Di Zalora

Salam semua...Dah lama tak menulis kat blog ni...Missing my Blog. Apa-apa pun untuk hari ni kita nak kongsi kisah menarik betapa bestnya shopping di ZALORA. 

Mesti ramai yang dah tau pasal ZALORA kan. Destinasi pilihan membeli-belah fesyen dalam talian yang terkemuka di Asia. Ianya ditubuhkan pada awal tahun 2012 dan kini ZALORA telah berada di pelbagai negara di Asia Tenggara termasuklah di Singapura, Indonesia, Malaysia dan Brunei, Filipina, Thailand, Vietnam dan Hong Kong. Hebatkan...

The best thing about ZALORA adalah cepat dan mudah dan harga yang sangat reasonable. Then tu tak perlu beratur panjang. Just klik aje produk pilihan you all dan sediakan wang secukupnya. Tak perlu risau samaada barang yang di order selamat sampai or not. Coz In Shaa Allah memang akan sampai. Kecuali you all punya address silap tulis..

To be honest sebelum cuba ZALORA kita agak skeptical. Tapi sekarang dah addicted...Best sangat...Macam-macam ada..One stop centre for shopping..

So pada siapa yang nak shopping raya boleh visit ZALORA sekarang. Cantik-cantik semuanya. Guarantee puas hati.!! So tunggu apa lagi..Jom shopping...

Klik Di Sini untuk Shopping atau klik aje image-image kat bawah ni k !!!

Exclusive Designers Di Zalora
 
Cun Lah...Macam-macam ada di ZALORA
Fossil Di Zalora

Happy Shopping Everyone!!!!

49 comments:

  1. semua cantik2..lama tak bertandang ke sini

    ReplyDelete
  2. lama dh x shopping kt zalora, so far service ok :)

    Jom Terjah : Bukti cukai GST di Malaysia naikkan harga barang

    ReplyDelete
  3. welcome back sis... mmg lama akak tinggal blog ni... :D

    Btw nice info mesti bnyk promosi lazada ni...pernah jgk shopping online kat lazada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Wan..he..he..lamakan...will be back soon k..

      Delete
  4. rambang mata hehe btw halooo kak raudzah

    ReplyDelete
  5. i miss u too
    hihihi...jom kita shopping utk raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lynn...he..he

      Jom kita shopping...

      Delete
  6. pernah juga beli dua kali... servisnya cepat..

    ReplyDelete
  7. Zalora mmg best.. saya pun suka & mmg selalu beli hehee.. Salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  8. Bunda belom pernah membeli dengan Zalora..

    ReplyDelete
  9. Bunda belom pernah membeli dengan Zalora..

    ReplyDelete
  10. zalora besar dan sangat nyaman belanja di sana

    ReplyDelete
  11. michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net/
    nike air force 1, http://www.airforce1.us.com/
    soccer jerseys, http://www.soccerjerseys.us.com/
    mulberry outlet, http://www.mulberryoutlet.com.co/
    lacoste polo shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
    michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
    toms outlet, http://www.tomsoutlet-stores.com/
    polo ralph lauren, http://www.poloralphlauren.us.org/
    nike free uk, http://www.nikefreerunning.org.uk/
    ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
    christian louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
    cheap nhl jerseys, http://www.nhljerseys.us.com/
    the north face clearance, http://www.thenorthfaceclearances.us.com/
    north face outlet, http://www.thenorthface.me/
    rolex watches uk, http://www.rolexwatches-uk.co.uk/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
    louis vuitton bags, http://www.louisvuittonbag.us.com/
    mbt shoes, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
    chanel handbags, http://www.chanelhandbags-outlet.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
    cheap oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
    the north face uk, http://www.thenorthfaces.org.uk/
    jordan shoes, http://www.jordan-shoes.us.com/
    hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
    oakley sunglasses, http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.com/
    abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch.us.com/
    0926maoqiuyun

    ReplyDelete
  12. Alot of blogs I see these days don't really provide anything that I'm interested in, but I'm most definitely interested in this one. Just thought that I would post and let you know. Nice! thank you so much! Thank you for sharing.
    Website Development company in Delhi
    Website Designing Company in Delhi

    ReplyDelete


  13. افضل شركه تنظيف بالرياض شركه الصفرات تقوم الشركه باداء الخدمه على افضل وجه. حيث ان الشركه تمتلك عماله محترفه ومدربه فى كافه الخدمات التى تقدمها الشركه .تقدم شركتنا العماله المتعدده الجنسيات المدربه على احث وسائل واجهزه التنظيف العالميه المتسورده
    %تهتم الشركه اهتماما كبيرا براحه العميل والاسره حيث ان الشركه تمتلك احث الاجهزه التى لا تسبب ازعاح افراد الاسره كما ان الشركه تضمن للعميل ضمان الخدمه المتفق عليها مسبقا وبالاسعار المتفق عليها تقدم الشركه لعملائها الكرام خصومات تصل الى 30
    طواااااااااال العام شركه الصفرات جائت بكافه الخدمات من اجل سعادتك وعدم انشغالك بخدمات التنظيف. الشركه مسؤله عن كافه متتطلبات التنظيف ولا تطلب من العميل اى شي .اهم ما يميز شركتنا هى سرعه استجابه طلب الخدمه فى كافحه انحاء الرياض الشركه
    تعمل طوال الاربعه وعشرون ساعه يوميا شركه الصفرات من اضمن الشركات بالرياض على الاطلاق من حيث العماله وادوات واجهزه التنظيف ومواد العزل وادوات كشف التسريبات تمتلك الشركه افض انواع المنظفات المستورده شركه الصفرات فى خدمتك وخدمه اسرتك فى اى
    .وقت كل ما عليك هو التواصل مع مندوبنا عبر الارقام الموضحه سيصك فريق العمل المتخصص بافضل المعدات لأداء الخدمه المطلوبه
    شركة الصفرات لتنظيف المنازل بالرياض
    شركة الصفرات لعزل الاسطح بالرياض
    شركة الصفرات لتنظيف المجالس بالرياض
    شركة الصفرات لتنظيف السجاد بالرياض
    شركة الصفرات لنقل الاثاث بالرياض
    شركة الصفرات لمكافحة الحشرات بالرياض
    شركة الصفرات لكشف التسربات بالرياض
    شركة الصفرات لتنظيف المسابح بالرياض
    شركة الصفرات لتنظيف الخزانات بالرياض
    شركة الصفرات لتسليك المجاري بالرياض

    ReplyDelete

Designed By