Breaking News

Monday, June 1, 2015

Shopping Di Zalora


Jom Shopping Di Zalora

Salam semua...Dah lama tak menulis kat blog ni...Missing my Blog. Apa-apa pun untuk hari ni kita nak kongsi kisah menarik betapa bestnya shopping di ZALORA. 

Mesti ramai yang dah tau pasal ZALORA kan. Destinasi pilihan membeli-belah fesyen dalam talian yang terkemuka di Asia. Ianya ditubuhkan pada awal tahun 2012 dan kini ZALORA telah berada di pelbagai negara di Asia Tenggara termasuklah di Singapura, Indonesia, Malaysia dan Brunei, Filipina, Thailand, Vietnam dan Hong Kong. Hebatkan...

The best thing about ZALORA adalah cepat dan mudah dan harga yang sangat reasonable. Then tu tak perlu beratur panjang. Just klik aje produk pilihan you all dan sediakan wang secukupnya. Tak perlu risau samaada barang yang di order selamat sampai or not. Coz In Shaa Allah memang akan sampai. Kecuali you all punya address silap tulis..

To be honest sebelum cuba ZALORA kita agak skeptical. Tapi sekarang dah addicted...Best sangat...Macam-macam ada..One stop centre for shopping..

So pada siapa yang nak shopping raya boleh visit ZALORA sekarang. Cantik-cantik semuanya. Guarantee puas hati.!! So tunggu apa lagi..Jom shopping...

Klik Di Sini untuk Shopping atau klik aje image-image kat bawah ni k !!!

Exclusive Designers Di Zalora
 
Cun Lah...Macam-macam ada di ZALORA
Fossil Di Zalora

Happy Shopping Everyone!!!!

40 comments:

  1. semua cantik2..lama tak bertandang ke sini

    ReplyDelete
  2. lama dh x shopping kt zalora, so far service ok :)

    Jom Terjah : Bukti cukai GST di Malaysia naikkan harga barang

    ReplyDelete
  3. welcome back sis... mmg lama akak tinggal blog ni... :D

    Btw nice info mesti bnyk promosi lazada ni...pernah jgk shopping online kat lazada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Wan..he..he..lamakan...will be back soon k..

      Delete
  4. rambang mata hehe btw halooo kak raudzah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Fae...lama tak sembang ya...

      Delete
  5. i miss u too
    hihihi...jom kita shopping utk raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Lynn...he..he

      Jom kita shopping...

      Delete
  6. pernah juga beli dua kali... servisnya cepat..

    ReplyDelete
  7. Zalora mmg best.. saya pun suka & mmg selalu beli hehee.. Salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  8. Bunda belom pernah membeli dengan Zalora..

    ReplyDelete
  9. Bunda belom pernah membeli dengan Zalora..

    ReplyDelete
  10. zalora besar dan sangat nyaman belanja di sana

    ReplyDelete
  11. michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletcanada.in.net/
    nike air force 1, http://www.airforce1.us.com/
    soccer jerseys, http://www.soccerjerseys.us.com/
    mulberry outlet, http://www.mulberryoutlet.com.co/
    lacoste polo shirts, http://www.lacostepoloshirts.cc/
    michael kors outlet, http://michaelkors.outletonlinestores.us.com/
    ralph lauren uk, http://www.ralphlauren-outletonline.co.uk/
    toms outlet, http://www.tomsoutlet-stores.com/
    polo ralph lauren, http://www.poloralphlauren.us.org/
    nike free uk, http://www.nikefreerunning.org.uk/
    ralph lauren outlet, http://www.ralphlaurenoutlet.in.net/
    christian louboutin, http://www.scarpelouboutin.it/
    michael kors handbags, http://www.michaelkorshandbagsoutletstore.us.com/
    cheap nhl jerseys, http://www.nhljerseys.us.com/
    the north face clearance, http://www.thenorthfaceclearances.us.com/
    north face outlet, http://www.thenorthface.me/
    rolex watches uk, http://www.rolexwatches-uk.co.uk/
    coach outlet online, http://www.coachoutletonline-store.us.com/
    louis vuitton bags, http://www.louisvuittonbag.us.com/
    mbt shoes, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
    chanel handbags, http://www.chanelhandbags-outlet.us.com/
    michael kors outlet, http://www.michaelkorsoutletusa.net/
    cheap oakley sunglasses, http://www.cheapoakleysunglassess.us.com/
    the north face uk, http://www.thenorthfaces.org.uk/
    jordan shoes, http://www.jordan-shoes.us.com/
    hollister uk, http://www.hollistershirts.co.uk/
    oakley sunglasses, http://www.wholesaleoakleysunglasses.us.com/
    abercrombie and fitch, http://www.abercrombie-fitch.us.com/
    0926maoqiuyun

    ReplyDelete

Designed By